پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 383149
    تاریخ انتشار: 11/مهر/1403 - 16:28

    تیراندازی به سوی سفارت رژیم صهیونیستی در سوئد

    پلیس سوئد اعلام کرد: سفارت رژیم صهیونیستی در استکهلم روز گذشته هدف تیراندازی قرار گرفته است، اما کسی آسیبی ندیده و تحقیقات آغاز شده است.

    تیراندازی به سوی سفارت رژیم صهیونیستی در سوئد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه جوان

    خبرگزاری فرانسه نوشت: پلیس سوئد گفت صدای «انفجار» را روز سه شنبه قبل از ساعت ۶ عصر (به وقت محلی) در اطراف سفارت رژیم اسرائیل در مرکز استکهلم شنیده است.

    سخنگوی مطبوعاتی پلیس استکهلم افزود: یافته‌های ما نشان می‌دهد که در سفارت (رژیم) اسرائیل تیراندازی رخ داده است، اما قصد نداریم یافته‌های بدست آمده از زمان آغاز تحقیقات را به طور دقیق فاش کنیم.

    پلیس سوئد در بیانیه‌ای اعلام کرد که اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد که ساختمان این سفارت مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.

    به گفته سخنگوی مطبوعاتی پلیس استکهلم، در این حمله به کسی آسیبی وارد نشده است و تحقیقات درباره جرائم مربوط به استفاده از سلاح، به خطر انداختن جان دیگران و تهدید‌های غیرقانونی آغاز شده است.

    بیانیه پلیس سوئد همزمان با تحقیقات در کشور همسایه آن دانمارک درباره انفجار در نزدیکی سفارت رژیم اسرائیل در کپنهاگ منتشر شده است.

    فرانس پرس نوشت، تیراندازی اخیر همزمان با تشدید تنش‌ها در خاورمیانه و عملیات موشکی ایران علیه مواضع رژیم صهیونیستی انجام شده است.

    موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه‌شنبه دهم مهر ۱۴۰۳ در عملیات وعده صادق ۲ با رمز مبارک یارسول‌الله، اهداف امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار دادند که ۹۰ درصد شلیک‌ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی و عملیاتی جمهوری اسلامی ایران به وحشت افتاد. به گزارش ایرنا، موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه‌شنبه دهم مهر ۱۴۰۳ در عملیات وعده صادق ۲ با رمز مبارک یارسول‌الله، اهداف امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار دادند که ۹۰ درصد شلیک‌ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی و عملیاتی جمهوری اسلامی ایران به وحشت افتاد.

    جمهوری اسلامی ایران با وجود توانایی در ضربه زدن به اهداف غیرنظامی با اثبات پایبندی همیشگی خود به اصول انسانی و قوانین بین‌المللی و برخلاف اقدامات رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی، مدارس، بیمارستان‌ها و اردوگاه‌های غیرنظامی، در پاسخ موشکی شب گذشته خود تنها مراکز امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما