سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 382758
    تاریخ انتشار: 08/مهر/1403 - 11:19
    قالیباف:

    اسرائیل برای جبران شکست خود فرماندهان را ترور می‌کند

    رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی به‌دلیل شکست‌های بزرگ موجودیتش به خطر افتاده است و از روی استیصال و برای جبران شکست‌های راهبردی خود روش‌های تاکتیکی ترور و عملیات روانی را در پیش گرفته است.

     اسرائیل برای جبران شکست خود فرماندهان را ترور می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز، یکشنبه، قوه مقننه، گفت: شهادت شاگرد اول مکتب امام خمینی را به رهبر حکیم انقلاب تسلیت می‌گوییم، امیدواریم ما نیز بتوانیم در این مکتب شهادت را به‌دست آوریم. از خداوند متعال تقاضا می‌کنیم دیگر شهدا را با سید مظلوم محشور کند.

    وی افزود: شهادت سید حسن نصرالله، سید شهیدان مقاومت و رهبر شجاع و باتدبیر جبهه مقاومت دل مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان را به درد آورد و بار دیگر خاطره تلخ فقدان شهید سلیمانی را زنده کرد.

    رئیس مجلس بیان کرد: رژیم صهیونیستی در میدان به اهداف خود نرسیده و وارد یک جنگ پیچیده ترکیبی شده است و با ترکیب عملیات ترور و جنگ روانی، به‌دنبال حذف فرماندهان مقاومت است و می‌خواهد از این طریق شکست خود را به پیروزی تبدیل کند.

    قالیباف گفت: رژیم صهیونیستی به‌دلیل شکست‌های بزرگ موجودیتش به خطر افتاده است و از روی استیصال و برای جبران شکست‌های راهبردی خود روش‌های تاکتیکی ترور و عملیات روانی را در پیش گرفته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما