سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 382562
    تاریخ انتشار: 05/مهر/1403 - 16:15

    صدور هشدار نارنجی برای شمال

    مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: هشدار سطح نارنجی هواشناسی صادر شد و با احتمال طغیان رودخانه‌ها احتمال وقوع سیل در مازندران پیش بینی شد.

    صدور هشدار نارنجی برای شمال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    حسینعلی محمدی شیرکلایی مدیرکل مدیریت بحران مازندران در ساری با اشاره به هشدار وقوع سیل در مازندران اظهار داشت: با هشدار سطح نارنجی هواشناسی احتمال طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیل در مازندران پیش بینی شد و از مردم و کشاورزان می‌خواهیم از اتراق در حاشیه رودهای مازندران خودداری کنند.

     محمدی اظهار کرد: با وقوع رگبار باران از امروز تا اوایل هفته آینده، احتمال طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیل در استان مازندران پیش بینی شد.

    مدیرکل بحران استانداری مازندران با بیان اینکه در نتیجه طغیان رودها کاهش دید، ریزش سنگ در جاده‌ها،  آب‌گرفتگی معابر، خسارت به سازه‌های کم مقاوم و طغیان و سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه در محورهای کوهستانی دیده می‌شود تصریح کرد: با پرهیز اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها و به ویژه در  مناطق مرتفع، در این زمینه دقت کنند.

    محمدی افزود: با لایروبی کانال‌های آب و دهانه پل‌ها و انجام تمهیدات لازم و جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی درصدد هستیم تا خسارات احتمالی وقوع سیل را کاهش دهیم.

    وی گفت: با خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع  لازم است کوهنورداناز فعالیت‌های کوهنوردی در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

    مدیرکل بحران مازندران از آمادگی تمامی نیروهای خدماتی و امدادی و آماده باش در تعطیلات آخر هفته با توجه به احتمال وقوع سیلاب خبر داد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما