سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 382533
    تاریخ انتشار: 05/مهر/1403 - 13:31

    سرقت ۳ میلیاردی صندوق‌دار

    سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری صندوقدار یک قنادی که اقدام به سرقت سه میلیاردی از این قنادی کرده بود، خبر داد.

    سرقت ۳ میلیاردی صندوق‌دار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازایسنا

    سرهنگ محمد افشار در تشریح جزئیات این خبر گفت: به‌دنبال طرح شکایت صاحب یکی از قنادی‌ها مبنی بر سرقت و کلاهبرداری توسط یکی از کارمندان این قنادی، تیم تجسس کلانتری ۱۱۸ ستارخان برای بررسی موضوع و شناسایی و دستگیری متهم، به موقعیت اعزام شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

    وی با بیان اینکه ماموران پس از انجام تحقیقات و بررسی حساب‌های درآمد و هزینه شرکت متوجه وجود ناهمخوانی در حساب‌های قنادی شدند، گفت:‌ در ادامه تحقیقات مشخص شد متهم در مدت یک سال گذشته پس از فروش اجناس قنادی به مشتریان شماره کارت شخصی خود را به آن ها ارائه کرده و تاکنون مبلغ سه میلیارد ریال از درآمد قنادی را به سرقت برده است.

    افشار افزود: با تشکیل پرونده و هماهنگی مقام قضایی متهم دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به کلانتری منتقل شد. متهم ۳۶ ساله تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن به جرم خود مبنی بر سرقت و کلاهبردای از قنادی اعتراف کرد. پس از آن برای متهم پرونده‌ای تشکیل شده و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما