چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • پایان سناریوی «ناامیدسازی» مربی‌ هتاک+ فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه7مرداد

  • تورم تیرماه به ۶۶ درصد رسید

  • پرستوی واحد ۸۲۰۰، مسوول مغزشویی کودکان آمریکایی/ نفوذ در نظام آموزشی آمریکا توسط یک جاسوس اسرائیلی+ عکس

  • احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش

  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 382508
    تاریخ انتشار: 05/مهر/1403 - 11:52

    قالیباف: برنامه هفتم را به دور از حواشی اجرا کنیم

    رئیس مجلس گفت: طبق فرموده‌ی رهبر معظم انقلاب، موفقیت دولت موفقیت همه‌ی ماست و رئیس‌جمهور هم تأکید دارد که برنامه هفتم میثاق ماست؛ باید دست‌به‌دست هم دهیم و به دور از حواشی، به اجرای این برنامه بپردازیم.

     قالیباف: برنامه هفتم را به دور از حواشی اجرا کنیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در سی و ششمین گردهمایی فرماندهان دفاع مقدس که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، بیان کرد: دشمنان و آن‌ها که با اساس فرهنگ و گفتمان کار جهادی مخالف بودند، برخی را به‌نحوی وادار کردند که یا از گذشته‌ی خود پشیمان شده و یا  به‌ گونه‌ای تربیت شدند که شعار داده اما در عمل کاری نکنند.

    وی افزود: اگر امروز رهبر معظم انقلاب از جهاد تبیین و جنگ ترکیبی سخن می‌فرمایند، تأکید بر این موضوعات است. بنده امروز اعلام می‌کنم که ما مقابل مجاهدان شرمنده‌ایم و امروزه در بعضی ابتدایی‌ترین موضوعات مشکل داریم.

    رئیس مجلس با بیان اینکه امروزه، صورت شکلی جهاد سازندگی را هم نمی‌بینیم، عنوان کرد: وظیفه‌ی قطعی ماست که این مسائل را حل کنیم ولی صورت نگرفته و حل مشکلات با نگاه جهادی خواهد بود.

    قالیباف خاطرنشان کرد: همه باید به‌مانند دوران دفاع مقدس، کنار هم باشیم و تلاش کنیم. امروز جنگ اقتصادی و فرهنگی وجود دارد ولی باید بپذیریم که سازوکار آن را درست نکرده و همدیگر را پیدا نکرده‌ایم.

    وی گفت: ما به سهم خود در مجلس سابق تلاش کردیم تا برنامه هفتم به‌نحوی تنظیم شود که با همه‌ی برنامه‌های بعد از دفاع مقدس دیگر تفاوت دارد و عملیاتی‌تر است و کم‌ترین اشکال را دارد. این برنامه، باید مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم آن را اجرا کنند.

    رئیس مجلس بیان کرد: طبق فرموده‌ی رهبر معظم انقلاب، موفقیت دولت موفقیت همه‌ی ماست و رئیس‌جمهور هم تأکید دارد که برنامه هفتم میثاق ماست؛ باید دست‌به‌دست هم دهیم و به دور از حواشی، به اجرای این برنامه بپردازیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما