چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 381957
    تاریخ انتشار: 29/شهريور/1403 - 00:35

    آمریکا، اسرائیل را عامل انفجار دستگاه‌های ارتباطی دانست

    شبکه ان‌بی‌سی به نقل از دو مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نام آنها نشده گزارش داده اسرائیل عامل حملات دیروز و امروز در لبنان از طریق منفجر کردن دستگاه‌های ارتباطی است.

    آمریکا، اسرائیل را عامل انفجار دستگاه‌های ارتباطی دانست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ 

    خبرنگار رسانه آمریکایی در تل‌آویو گزارش داد که انفجار دستگاه‌های واکی تاکی عامل انفجارهای امروز در لبنان بوده است. انفجارهای امروز علاوه بر بیروت در جنوب لبنان نیز به وقوع پیوست.

    ان‌بی‌سی‌نیوز در بخش دیگری از گزارش به ابهام‌ها درباره شرکت‌ سازنده پیجرهای منفجرشده پرداخت. این گزارش حاکی است هر دو شرکت BAC مجارستان و Gold Apollo تایوان ساخت و فروش این دستگاه‌ها را تکذیب کرده‌اند.

    طبق این گزارش شرکت سازنده پیجرها در حال حاضر مشخص نیست اما اسرائیل ممکن است در ابتدا یا وسط زنجیره تأمین آنها را در اختیار گرفته باشد و اقدام به جاسازی مواد منفجره در آنها کرده باشد.ساعاتی قبل‌تر سخنگوی دولت مجارستان تصریح کرد شرکت مرتبط با پیجرهای منفجرشده در لبنان هیچ کارخانه تولیدی در مجارستان ندارند و از این دستگاه‌ها هم هرگز در خاک مجارستان استفاده نشده است.

    زولتان کواکس در ایکس نوشت: «مسئولان ما تأیید کرده‌اند که شرکت مورد نظر یک واسطه تجاری بدون هیچ مکان تولیدی در مجارستان است... دستگاه‌های مورد اشاره هرگز در مجارستان نبوده‌اند.حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای تصریح کرد که عامل این حوادث انفجار دستگاه‌های پیجر در بیروت بوده است. در بیانیه حزب‌الله آمده بود که این حادثه حدود ساعت 15:30 به وقت محلی لبنان رخ داده است. آخرین گزارش‌ها  از شمار شهدا و زخمی‌ها  حاکی است 12 نفر بر اثر این انفجارها به شهادت رسیده و 2800 هزار نفر مجروح شده‌اند. این آمار را وزیر بهداشت لبنان اعلام کرده است.  الموسوی، نماینده حزب الله در پارلمان لبنان روز گذشته گفته بود که رخدادهای بیروت، یک کشتار جمعی به شمار می‌رود. او گفت کسانی که دستگاه ارتباطی پیجر داشتند، غیر نظامی بوده‌اند، نه نظامی.

    روز گذشته پایگاه آی‌24 رژیم صهیونیستی با استناد به گزارش‌های تأییدنشده ادعا کرده پیجرهایی که امروز در لبنان منفجر شده‌اند از مدل Gold Apollo AR-924 model بوده‌اند که ساخت تایوان است.با وجود این، این شرکت تایوانی امروز اعلام کرد که اجازه استفاده تجاری از برند خود بر روی پیجرهایی که در لبنان منفجر شده بودند را صادر کرده اما دستگاه‌های منفجرشده در اصل توسط شرکت BAC که در بوداپست مجارستان حضور دارد ساخته و فروخته شده است.

    شرکت Gold Apollo در بیانیه‌ای روی وب‌سایت خود تأکید کرد: «ما به BAC مجوز داده‌ایم از نشان تجاری ما برای محصولاتی که در برخی مناطق تولید می‌شوند استفاده کنند اما طراحی و تولید این محصولات تنها به عهده BAC است.»در ادامه این بیانیه آمده است: «درباره مدل پیجر AR-924 که در گزارش‌های اخیر رسانه‌ای به آنها اشاره شده ما می‌توانیم این توضیح را بدهیم که این مدل توسط شرکت BAC تولید شده و فروخته می‌شود.»بنیان‌گذار شرکت گلد هم روز چهارشنبه به شبکه آمریکایی ان‌پی‌آر گفت: «در این دستگاه‌ها چیزی وجود نداشت که ما تولید کرده و برای شرکت BAC صادر کرده باشیم.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما