چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 381528
    تاریخ انتشار: 24/شهريور/1403 - 12:13

    صدرعاملی: سینما امیدوار به بهبود است

    رسول صدرعاملی کارگردان و تهیه‌کننده سینما گفت: سینما به بهبود شرایط امیدوار است و ما هم چاره‌ای جز کار و تلاش نداریم.

    صدرعاملی: سینما امیدوار به بهبود است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از جهان نیوز

    روز ملی سینما فرصتی برای یک نلنگر مهم است، تلنگری که می‌تواند به بهبود شرایط هنر هفتم منجر شود.رسول صدرعاملی تهیه‌کننده و کارگردان با سابقه سینما در پاسخ به این سوال که سینما در چه شرایطی قرار داد گفت: سینما امیدوار است، ما هم امیدواریم که اوضاع بهتر بشود، ان‌شاءالله.

    وی ادامه داد: ما هم امید داریم و چاره‌ای نیست جز اینکه کار کنیم؛ فقط کار کنیم، بدون توجه به مشکلات و مسائلی که وجود دارد. این کارگردان سینما در رابطه با این موضوع که از دولت جدید چه انتظاری دارد گفت: ما قبلاً حرف‌های خودمان رت زدیم و در قالب ۸ سوال مطرح کردیم که قبل از انتخابات هم آقای پزشکیان پاسخ داد. حالا باید همان موارد را عملی کنند‌.
     

    صدرعاملی در پاسخ به این سوال که مسیر اصلاح سینما از کجا باید شروع شود توضیح داد: درک این موضوع مهم است که ممیزی و سانسور باید متوجه باشند که خلاقیت به چه معنا است.وی در ادامه بیان کرد: شکوفایی سینما وقتی شکل می‌گیرد که ممیزی‌های اضافه حذف بشود. ما مخاطب خودمان را داریم، فیلم‌ها هم می‌توانند ساخته بشوند.

    فیلم‌سازهای درجه یک و جهانی هم داریم.صدرعاملی در رابطه با این موضوع که فیلم‌های کمدی فروش دارند گفت: مشکل این است که فیلم‌های اجتماعی خوب ساخته نشده‌اند، درست است که ذائقه مخاطب بیشتر به کمدی تمایل دارد اما برای رونق آثار اجتماعی لازم است سالن‌های بیشتری داشته باشیم، باید این مسئله رو حل کنیم.وی در پایان خاطرنشان کرد: کار جدیدی هم دارم که از مهرماه شروع شده و امیدوارم به زودی جزئیاتش را اعلام کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما