جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 381483
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1403 - 12:58

    آسیب به ۸۰ کشتی رژیم صهیونیستی در حملات یمنی‌ها

    منابع خبری گزارش دادند که از ماه نوامبر گذشته (۲۰۲۳) تاکنون به ۸۰ کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در آب‌های دریای سرخ توسط نیرو‌های یمنی آسیب وارد شده است.

     آسیب به ۸۰ کشتی  رژیم صهیونیستی در حملات یمنی‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از رأی الیوم، نیرو‌های یمنی از ماه نوامبر گذشته (۲۰۲۳) تاکنون در حملات موشکی و پهپادی در دریای سرخ به بیش از ۸۰ کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی آسیب وارد کرده‌اند.

    بر اساس این گزارش، در حملات نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ ۲ کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی غرق و یک کشتی دیگر نیز توقیف شده است.

    گفتنی است که نیرو‌های مسلح یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مردم غزه، چند کشتی رژیم صهیونیستی یا کشتی‌های حامل کالا برای این رژیم را که در دریای سرخ، اقیانوس هند و تنگه باب‌المندب عازم سرزمین‌های اشغالی بودند، هدف قرار داده است.

    نیرو‌های مسلح یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود را به نوار غزه و کشتار مردم این منطقه متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی و کشتی نیرو‌های ائتلاف حامی رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

    آمریکا و انگلیس طی چندین نوبت به بهانه صیانت از کشتیرانی بین‌المللی، علیه مواضع نیرو‌های یمنی حمله کردند، اما این اقدامات به گواه کارشناسان بین‌المللی نتوانسته است حملات علیه کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در دریای سرخ را مهار و بازدارندگی ایجاد کند.

    اتحادیه اروپا نیز یک ماموریت دریایی در دریای سرخ موسوم به «آسپیدس» تشکیل داده و مدعی شده که هدف از این عملیات فقط دفاعی است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما