چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 381197
    تاریخ انتشار: 19/شهريور/1403 - 21:46
    دبیر ستاد علم و فناوری مطرح کرد

    بررسی اعتراض داوطلبان کنکور در جلسه فردای شورای عالی انقلاب فرهنگی

    دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی از بررسی اعتراض داوطلبان کنکور در جلسه آینده این شورا خبر داد و اعلام کرد که این جلسه فردا با حضور مجریان کنکور برگزار خواهد شد.

     بررسی اعتراض داوطلبان کنکور در جلسه فردای شورای عالی انقلاب فرهنگی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا،

     به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره آثار مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه سنجش و پذیرش دانشجو و تدابیر شورا در پی اعتراضات که برخی از داوطلبان مطرح کرده است، اظهار کرد: مصوبه شورای عالی انقلاب چند هدف اصلی را پیگیری می‌کرده است که مهمترین آنها، برگشتن مرجعیت کتب درسی، تقویت نقش معلم در مدرسه و برقراری بهتری عدالت آموزشی و سهم عادلانه دهک های اقتصادی در پذیرش در دانشگاه‌ها بود.

    وی ادامه داد: با دقت، اثرات مصوبه را از طریق ابزارهای مختلف رصد کرده‌ایم و اطلاعات مختلف از سازمان سنجش، پیمایش و... به دست آورده‌ایم، بر این اساس تلقی ما این است که حرکت خوبی آغاز شده است و امیدواریم این حرکت پایدار باشد، به‌زودی گزارشی درباره روند اجرای این مصوبه به شورای عالی انقلاب فرهنگی و داوطلبان ارائه خواهیم داد.

    دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اعتراض برخی از داوطلبان گفت: جلسات متعدد با معترضان برگزار شده است اعتراض‌ها دسته‌بندی شده است، بخشی‌ از اعتراض‌ها جای پیگیری دارد از مهمترین این اعتراض‌ها مربوط به همترازی و مقایسه ترازها با سال‌های مختلف است که تکلیفی بود که شورای عالی بر عهده سازمان ملی سنجش گذاشته بود و بخشی دیگر درباره دانشجویان مشغول به تحصیل است که در آزمون شرکت کرده‌اند و باعث دشواری بیشتر پذیرش داوطلبان جدید شده است.

    افتخاری اعلام کرد:‌ فردا جلسه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور نهادهای مسئول برگزار خواهد شد، امیدواریم در این جلسه به تصمیم‌گیری دست پیدا کنیم که نزدیکترین تصمیم به عدالت باشد و بر این اساس با همکاری دستکاه‌های اجرایی آسیب‌ها را به حداقل برسانیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما