جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 380905
    تاریخ انتشار: 16/شهريور/1403 - 13:00

    ترافیک پرحجم در اغلب جاده‌های کشور

    جانشین پلیس راه کشور: در اکثر محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی ترافیک بسیار پرحجم است.

    ترافیک پرحجم در اغلب جاده‌های کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    سرهنگ محبی با بیان اینکه امروز ترافیک در اکثر محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی، خراسان رضوی، استان‌های شمالی کشور، گلستان، مازندران، گیلان، محورهای منتهی به تهران و سایر کلان شهرها از ترافیک بسیار پرحجم برخوردار است، گفت: جهت تسهیل در تردد وسایل نقلیه برای بازگشت مسافرین محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده است.

    وی با بیان اینکه در محور چالوس و آزادراه تهران شمال از ساعت ۶ صبح امروز، در استان گیلان آزادراه رودبار منجیل از ساعت ۱۷ روز گذشته، شمال به جنوب این محورها مسیر به جهت تخلیه بار ترافیکی یک طرفه شده است، افزود: این محدودیت‌ها تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

    جانشین پلیس راه کشور با بیان اینکه محور هراز هم به صورت مقطعی و از شمال به جنوب مسیر یک طرفه خواهد شد، ادامه داد: توصیه می‌کنیم مسافرین و هموطنان برای بازگشت سفر عجله و شتاب نکنند و دو تا سه برابر زمان عادی وقت در نظر بگیرند.

    محبی با بیان اینکه همه همکاران در تمام محورهای مواصلاتی حضور دارند و تلاش می‌کنند تا مسافران سفری ایمن داشته باشند و صحیح و سالم به مقصد برسند، گفت: رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را در دستور کار قرار دهند، از ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز رانندگی مخصوصا سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ که از مهمترین علل وقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کشور است، جدا پرهیز کنند، استراحت‌های به موقع در طول سفر (هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند) داشته باشند تا ان‌شاءالله صحیح و سالم به مقصد برسند.

    وی با بیان اینکه مردم و مسافرین نباید سفر و بازگشت خود را به روز آخر تعطیلات موکول می‌کردند، افزود: تا این لحظه در هیچ کدام از محورهای مواصلاتی حتی محورهای پرتردد و محورهای شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

    محبی ادامه داد: به دلیل اینکه جاده چالوس گنجایش حجم ترافیک سنگین ندارد، باعث می‌شود در خروجی مرزن آباد که تک لاین است و مسیر را دو طرفه کرده‌ایم، مسافران پشت ترافیک بمانند و در مجموع هیچ گره ترافیکی وجود ندارد.

    در همین راستا سرهنگ احمد شیرانی نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

    وی با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل دوآب تا میانک و محدوده های مکارود ، هزارچم و هریجان وجود دارد، افزود: در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل گزنک تا شاهاندشت و ترافیک سنگین در مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل نارنجستان تا سه راهی چلاو ، محمدآباد تا بایجان و وانا تا گزنک ترافیک سنگین است.

    رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های زیرآب و پل سفید وجود دارد، ادامه داد: در آزادراه رشت – قزوین حدفاصل پایانه بار رشت تا امامزاده هاشم و دولت آباد تا رودبار و در آزادراه قزوین – رشت محدوده پارک جنگلی سراوان نیز ترافیک سنگین است.

    شیرانی گفت: ضمنا محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی می باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما