چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا

  • عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا

  • فرماندهی سایبری: اختلال برخی بانک‌ها ناشی از حمله هدفمند بود

  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 380716
    تاریخ انتشار: 14/شهريور/1403 - 00:18

    عزل و کناره‌گیری ۵ مقام اوکراین

    دست‌کم یک مقام اوکراینی عزل و ۴ مقام دیگر از سمت‌های خود کناره‌گیری کرده‌اند.

    عزل و کناره‌گیری ۵ مقام اوکراین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین، شامگاه سه‌شنبه «روستیسلاو شورما»  معاون رئیس دفتر ریاست جمهوری خود را عزل کرد.

    پیشتر، منابع اوکراینی گزارش کردند که «اولها استفانیشینا» معاون نخست وزیر اوکراین استعفای خود را به پارلمان اوکراین ارائه کرده است.  

    همچنین، پیش از او، «الکساندر کامیشین»، وزیر صنایع راهبردی، «دنیس مالیوسکا»، وزیر دادگستری و «روسلان استریلتز»، وزیر محیط زیست نیز استعفای خود را ارائه کردند.

    در روزهای اخیر، رئیس‌جمهور اوکراین در حکمی که در سایت ریاست‌جمهوری منتشر شده اعلام کرد که میکولا اولسچوک، فرمانده نیروی هوایی این کشور را برکنار کرده است.

    کناره‌گیری و عزل مقامات اوکراینی درحالی است که در هفته گذشته، منابع رسانه‌ای از تشدید انتقادات داخلی علیه زلنسکی بابت شرایط میدانی ارتش اوکراین و موفقیت فزاینده روسیه در جنگ خبر دادند.

    از زمانی که ارتش اوکراین حمله غیرمنتظره‌ای را به منطقه «کورسک» روسیه انجام داد، ارتش روسیه نه تنها نیروهای اوکراینی را در این منطقه مجبور به عقب‌نشینی کرد، بلکه عملیاتی را در دونباس به راه انداخته و طبق گزارش وزارت دفاع روسیه، شهرک‌ها و مناطق بیشتری را از طریق این عملیات به کنترل خود درمی‌آورد.

    نیروهای روسیه طی چند روز اخیر ضمن پیشروی‌های قابل‌توجهی که داشته‌اند، در حال نزدیک شدن به شهر مهم «پوکروفسک» هستند و هم‌چنین واحدهای اوکراینی را مجبور به عقب‌نشینی از مواضع خود کرده‌اند.

    در همین راستا «الکساندر کووالنکو» تحلیلگر نظامی در گروه «مقاومت اطلاعات» مستقر در کی‌یف، وضعیت منطقه مذکور را «شکست کامل دفاعی» توصیف می‌کند.

    او در پیام‌رسان تلگرام با اشاره به رئیس‌جمهور زلنسکی نوشت: «سربازان عادی که مواضع را نگه داشته‌اند، مقصر نیستند بلکه مشکل تقصیر آنهایی است که برای سربازان تصمیم می‌گیرند.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما