جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 380702
    تاریخ انتشار: 13/شهريور/1403 - 19:55
    اتحادیه اروپا:

    عملیات یدک‌کشی نفتکش آسیب‌دیده «سونیون» شکست خورد

    طبق اعلام سازمان وابسته به اتحادیه اروپا، تلاش‌ها برای یدک‌کشی کشتی یونانی مرتبط با رژیم صهیونیستی با شکست مواجه شده‌ است.

    عملیات یدک‌کشی نفتکش آسیب‌دیده «سونیون» شکست خورد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا 

    ماموریت اروپایی «اسپیدس» که توسط اتحادیه اروپا به ادعای محافظت از دریای سرخ و «تجارت آزاد دریایی» در مقابل انصارالله یمن و محافظت از منافع رژیم صهیونیستی ایجاد شده بود، با انتشار بیانیه‌ای پیرامون وضعیت نفتکش آسیب‌دیده سونیون اعلام کرد که تلاش «شرکت‌های خصوصی» مسئول یدک‌کشی و نجات این کشتی به‌علت دشواری شرایط، شکست خورده و اکنون این شرکت‌ها در پی راه‌حل‌های جایگزین هستند.

    طبق بیانیه این سازمان که روز سه‌شنبه منتشر شده است، از اول سپتامبر ۲۰۲۴ (۱۱ شهریور)، دارایی‌های اسپیدس در حفاظت از یدک‌کش های درگیر در عملیات نجات نفتکش سونیون با هدف تسهیل جلوگیری از یک فاجعه زیست محیطی بی‌سابقه در منطقه مشغول به کار شده‌اند.

    نفتکش سونیون که با پرچم یونان در دریای سرخ حضور داشت، در هفته گذشته توسط نیروهای مسلح یمن هدف قرار گرفته شد.

    این نفتکش مرتبط با رژیم صهیونیستی حامل ۱۵۰ هزار تن نفت خام است و پس از حمله یمن خدمه آن تخلیه شدند.

    پیشتر «محمد عبدالسلام» رئیس هیأت صنعا در مذاکرات صلح یمن و سخنگوی جنبش انصارالله یمن چهارشنبه از موافقت انصارالله با یدک‌کشی نفتکش آسیب دیده سونیون خبر داد و گفت این موافقت پس از مذاکره با طرف‌های اروپایی و نگرانی از ایجاد فاجعه زیست محیطی در دریای سرخ صورت گرفته است.

    عبدالسلام افزود: «پس از تماس چند نهاد بین‌المللی به‌ویژه اروپایی‌ها، به آن‌ها اجازه دادیم کشتی در حال سوختن سونیون را از طریق یدک‌کش‌ها خارج کنند.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما