پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 379896
    تاریخ انتشار: 03/شهريور/1403 - 18:00
    حمله هواداران استقلال به نکونام:

    تورا نمی‌خواهیم!

    هواداران استقلال پس از تساوی تیم خود مقابل ملوان، به شدت به جواد نکونام سرمربی آبی پوشان اعتراض کردند.

    تورا نمی‌خواهیم!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی



    تیم استقلال در هفته‌ای که تیم‌های پرسپولیس و تراکتور به عنوان رقبای اصلی این تیم برای کسب عنوان قهرمانی امتیاز از دست داده بودند دو امتیاز حساس را در خانه از دست داد.

    جواد نکونام سرمربی تیم استقلال در تاریخ دوازدهم خرداد ماه سال جاری و پس از پایان رقابت‌های لیگ برتر در هفته سی‌ام و از دست دادن عنوان قهرمانی به دلیل تساوی در قائمشهر مقابل نساجی به شدت مورد حمله هواداران این تیم قرار گرفت.



    درست ۸۳ روز پیش از این و در تاریخ دوازدهم خرداد ماه بعد از اینکه استقلال مقابل پیکان دو بر صفر برنده شد با یک امتیاز اختلاف نسبت به پرسپولیس که مثل رفسنجان را شکست داده بود به عنوان نایب قهرمانی لیگ دست یافت.


    در آن برهه طرفداران استقلال به شدت علیه جواد نکونام موضع‌گیری کرده و او را یک مربی ناکارآمد تلقی کردند. حمله همه جانبه هواداران استقلال به جواد نکونام در فضای مجازی و زیر سوال بردن او و برخی از اعضای خانواده‌اش موجب شد تا موج عظیمی از انتقادات علیه این مربی به راه بیفتد.

    پس از آن و در روزهای پیش از تعیین تکلیف کادر فنی استقلال در فصل جدید باز هم هواداران استقلال نسبت به این موضوع اصرار داشتند که جواد نکونام قابلیت هدایت تیم استقلال در لیگ برتر را ندارد و این تیم باید یک مربی خارجی به خدمت بگیرد.

    حالا و در فاصله نزدیک به سه ماه پس از آن روزها باز هم با نگاهی به فضای مجازی هواداران استقلال به علت تعویض‌های دیر هنگام جواد نکونام و اصرار بر بازی آرش رضاوند در ترکیب ۱۱ نفره استقلال از همان ثانیه‌های ابتدایی پس از پایان دیدار این تیم مقابل ملوان بندر انزلی حملات گسترده‌ای را علیه سرمربی تیمشان به راه انداختند.


    جواد نکونام که به نظر می‌رسد هواداران استقلال از عملکردش رضایت ندارند با وارد کردن دو بازیکن خارجی این تیم از دقیقه ۶۸ روند حرکتی تیمش را تغییر داد که این موضوع از دید تیزبین هواداران استقلال دور نماند.

    حالا و پس از چنین وضعیتی در استقلال و از دست دادن دو امتیاز حساس در شبی که سپاهان برنده شد تا فاصله‌اش با استقلال را هم زیاد کند طرفداران استقلال همچون خرداد ماه سال جاری حملات شدیدی را نسبت به عملکرد و تصمیم سازی‌های کادر فنی استقلال به ویژه جواد نکونام به راه انداخته استراحتاً اعلام می‌کنند که ما تو را نمی‌خواهیم و مدیریت باشگاه باید یک سرمربی خارجی و با دانش در راس کادر فنی استقلال قرار بدهد.

    ناگفته نماند؛ استقلال در حال حاضر با ۴ امتیاز در جدول رده‌بندی لیگ برتر از تیم پرسپولیس بالاتر است اما هواداران این تیم معتقدند استقلال می‌توانسته با پیروزی مقابل ملوان شرایط بهتری را برای خودش رقم زده و ۶ امتیازی شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما