دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 379224
    تاریخ انتشار: 26/مرداد/1403 - 20:59

    حزب الله لبنان سه پایگاه نظامی اسرائیل را به آتش کشید

    مقاومت اسلامی لبنان با صدور سه بیانیه جداگانه از حمله موشکی به مواضع و پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

    حزب الله لبنان سه پایگاه نظامی اسرائیل را به آتش کشید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    مقاومت اسلامی لبنان سه پایگاه نظامی «برکه ریشا»، «میتات» و «جل الدیر» رژیم صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی با موشک‌های هدایت‌شونده و موشک سنگین «فلق» هدف قرار داد.

    المنار گزارش داد، مقاومت اسلامی لبنان با صدور سه بیانیه جداگانه از حمله موشکی به مواضع و پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

    در بیانیه‌های حزب الله آمده است: برای حمایت از مردم استوار فلسطین و مقاومت دلاور و شریف آن در نوار غزه، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۳:۱۵ به وقت محلی مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در پایگاه «برکه ریشا» با سلاح هدایت‌شونده و به صورت مستقیم هدف قرار داده و خسارت قطعی به آنها وارد کردند.

    حزب الله همچنین ساعت ۱۴:۴۰ مقر تجمع نظامیان اشغالگر را در پادگان «میتات» با سلاح موشکی و به صورت مستقیم هدف قرار داد.

    رزمندگان حزب الله ساعت ۱۶:۳۰ هم مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در اطراف پایگاه «جل الدیر» با موشک‌های فلق هدف قرار دادند.

     

    شبکه تلویزیونی المیادین هم اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیسیت در شهرک اشغالی «آویویم» هدف تیراندازی مستقیم از جنوب لبنان قرار گرفته‌اند و پس از این حمله آژیر خطر در این شهرک به صدا درآمده است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما