شنبه 11 مهر 1405 - Sat 03 Oct 2026
  • فراجا به پشتوانه مردم امنیت را تحکیم کرده است

  • سریال اسباب زحمت کمدی بی ریا

  • ۴ شبکه خرابکاری خیابانی منهدم شدند

  • جزئیات تیراندازی در مقابل دادگستری مهاباد

  • تصاویر؛ تولد نادر لاک‌پشت دو سر / عکس

  • فوران گدازه از سه دهانه آتشفشان کیلاویا / فیلم

  • رویارویی کنونی بر نظم آینده جهان اثر می‌گذارد

  • نحوه سوخت‌گیری با کارت‌های اضطراری جایگاه سوخت

  • قیمت گوشت قرمز امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • موشک‌های یمن آرامکو را به آتش کشید+ فیلم

  • اولین تصویر از کمک‌خلبان پرواز فلای‌دبی + عکس

  • ۲ ورزشکار زندانی در کره جنوبی تبرئه شدند

  • چه عواملی باعث ایجاد خار پاشنه می‌شود؟ + فیلم

  • مهدی حاج موسایی راهی فینال شد / فیلم

  • قیمت طلا امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • ۷ نفتکش متخلف در ۵ روز به آتش کشیده شدند

  • ضدانقلاب: شاد زیستن برای ایرانیان حرام است + عکس و فیلم

  • متناسب با نیاز در ساخت موشک نوآوری می‌کنیم + فیلم

  • ترامپ از گراک برای حمله به ونزوئلا مشاوره گرفت

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 378883
    تاریخ انتشار: 22/مرداد/1403 - 20:34

    افزایش ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در روز یکشنبه

    میزان مصرف برق کشور روز گذشته (یکشنبه) در مقایسه با سال گذشته با رشد بیش از ۶ هزار مگاواتی همراه شد.

    افزایش ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در روز یکشنبه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ 

    میزان مصرف برق کشور همچنان در مصارف بالای ۷۰ هزار مگاوات قرار دارد که این میزان مصرف فشار زیادی بر شبکه تحمیل کرده و افزایش حوادث را به دنبال داشته است.

    بر اساس گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران روز گذشته در ساعت ۱۴ و ۱۲ دقیقه عدد مصرف برق به ۷۹ هزار و ۱۷۳ مگاوات رسید. این میزان مصرف در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته که عدد مصرف ۷۲ هزار و ۵۸۳ مگاوات بوده رشد ۶ هزار و ۵۹۰ مگاواتی دارد.

    شب گذشته نیز در ساعت ۲۰ و ۳۱ دقیقه عدد مصرف به ۷۴ هزار و ۵۶۸ مگاوات رسید. سال گذشته در همین بازمانی عدد مصرف ۶۸ هزار و ۹۶۵ مگاوات بود که رشد ۵ هزار و ۶۰۳ مگاواتی دارد. این میزان مصرف فشار زیادی بر شبکه تحمیل کرده است.

     ۱۹ مردادماه علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو با اشاره به افزایش بی‌سابقه دمای هوا در کشور و به دنبال آن ثبت رکوردهای بالای مصرف برق گفت: وقتی فشار زیادی به شبکه سراسری برق به لحاظ افزایش تقاضای مصرف وارد می‌شود، خطوط و پست‌ها اشباع می‌شوند و در چنین شرایطی احتمال بروز حادثه و ایجاد مشکل در فرایند برق‌رسانی افزایش می‌یابد.

    وی با اشاره به برخی قطعی‌های برق در تهران در روزهای گذشته اضافه کرد: بروز حادثه در یکی از خطوط اصلی انتقال برق تهران و اشباع بودن سایر خطوط باعث شد نتوانیم از سایر خطوط برای جابه‌جایی بار به‌خوبی استفاده کنیم و به همین دلیل محدودیت‌های جزئی در برخی مناطق تهران رخ داد که البته گروه‌های واکنش سریع به‌سرعت این مشکل را برطرف کردند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما