جمعه 10 مهر 1405 - Fri 02 Oct 2026
  • شکلات در مخفیگاهش دستگیر شد!

  • تهران امروز بارانی می‌شود

  • تجاوز هوایی عربستان سعودی به سه استان یمن

  • درخواست خاص چین و ایران از جامعه جهانی

  • تشکیل «تونل زمان» اختصاصی برای رضا پهلوی

  • ماجراجویی جدید آمریکا پایان تسلط او بر منطقه خواهد بود

  • والیبال ایران مقتدرانه فینالیست شد

  • کرملین: اوکراین باید تاوان حملاتش را بدهد

  • عملیات حافظان امنیت علیه تروریست‌ها در راسک

  • بمب اتمی انرژی در تنگه هرمز

  • ورزشکار چینی با دندان به جان حریف افتاد

  • آخرین وضعیت سفر استقلال به قطر

  • آمریکا با همه امکانات از عراق اخراج شد و از ایران هم شکست خورد

  • زارع فینالیست شد

  • کشته شدن سرکرده سعودی در درگیری با ارتش یمن

  • انتخابات داخلی اسرائیل و پروژه حذف نخست وزیری رژیم صهیونیستی/ پشت پرده ادعاها در رابطه با نادیده گرفتن هشدار وقوع حمله ۷ اکتبر از سوی نتانیاهو چیست؟

  • آمریکا باید پاسخگوی جنایات خود باشد

  • مشورت عجیب ترامپ با هوش مصنوعی!

  • مداخله 2 میلیارد دلاری؛ بانک مرکزی چگونه ترمز دلار را می‌کشد؟

  • اینترنشنال؛ از آموزش ساخت کوکتل مولوتف تا تجویز خشونت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 378632
    تاریخ انتشار: 20/مرداد/1403 - 16:49

    ۴۰۰ بسته هروئین از معده ۳ قاچاقچی

    اصفهان-رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان از کشف ۳ کیلو هروئین از معده ۳ سوداگر مرگ در عملیات مأموران این پلیس خبرداد.

    ۴۰۰ بسته هروئین از معده ۳ قاچاقچی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    سرهنگ احمد نیکبخت اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق مواد مخدر و در تداوم اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مرکز استان اقدامات تخصصی و میدانی خود را آغاز کردند.

    وی در ادامه گفت: در این راستا مأموران پلیس حین کنترل یکی از محورهای مواصلاتی استان به ۳ سرنشین یک دستگاه خودرو سواری مشکوک و برای بررسی دقیق‌تر وارد عمل شدند.

    رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان تصریح کرد: پس از متوقف شدن خودرو و انتقال متهمان به مقر انتظامی و در بررسی دقیق مأموران پلیس مشخص شد این افراد حامل مواد مخدر به صورت بلعی هستند.

    سرهنگ نیکبخت با اشاره به کشف ۴۰۰ بسته هروئین به وزن ۳ کیلو از معده ۳ سرنشین این خودرو خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما