جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 378586
    تاریخ انتشار: 20/مرداد/1403 - 13:15

    رکوردشکنی قیمت پروازهای اربعین

    درحالی رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز فروش پروازهای اربعین توسط ۲۱ ایرلاین با قیمت مصوب خبر داده که نرخ بلیت تهران ـ نجف به ۱۴میلیون تومان رسیده است.

    رکوردشکنی قیمت پروازهای اربعین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    محمد محمدی‌بخش 17 مردادماه در نشست خبری با بیان "ایرلاین‌ها زیان‌ده نیستند" از ممنوعیت فروش گروهی پروازهای اربعین خبر داد و گفته بود: شنبه آینده 21 شرکت فروش بلیت اربعین را انجام می‌‌دهند.

    وی افزود: زائران اربعین به هیچ عنوان نباید بدون بلیت به فرودگاه‌های داخلی و فرودگاه نجف مراجعه کنند. در فرودگاه نجف اجازه ورود به مسافران بدون بلیت را نمی‌دهند، ازاین‌رو از زائران عزیز می‌خواهیم بلیت خود را به‌صورت رفت و برگشت خریداری کنند.

    وی با اعلام این‌که از 26 فرودگاه در اربعین امسال زائران را به نجف و بغداد منتقل می‌کنند، گفت: شنبه هفته گذشته 10 شرکت اقدام به فروش بلیت پروازهای اربعین کردند و شنبه هفته آینده تمامی 21 شرکت  هواپیمایی فروش بلیت‌ها را آغاز می‌کنند.

    محمدی‌بخش با بیان این‌که ایرلاین‌ها اجازه فروش گروهی برای پروازهای اربعین را ندارند، اضافه کرد: 80 پروازهای اربعین به فرودگاه نجف و 20 درصد به فرودگاه بغداد انجام می‌شود.

    به گزارش تسنیم، در زمان حاضر هیچ‌کدام از سایت‌های مجوزدار بلیت پروازهای اربعین را برای 24 مردادماه به بعد عرضه نمی‌کنند، اما بلیت‌های قبل از این تاریخ با قیمت تا 14 میلیون تومان برای ایرلاین‌های داخلی به فروش می‌رسد.

    در سایت مستر بلیت قیمت بلیت پرواز تهران ـ نجف هواپیمایی آسمان 14 میلیون تومان است. نرخ بلیت پرواز ایرلاین ملی نیز 13 میلیون تومان و برای قشم‌ایر نیز همین قیمت است.

    بلیت مسیر پروازی مذکور برای هواپیمایی کیش 11 میلیون تومان قیمت دارد و نرخ بلیت پرواز تهران ـ نجف زاگرس و آتا نیز 11.5 میلیون تومان است.

    از سوی دیگر در سایت شرکت‌های هواپیمایی (21 ایرلاین اعلام‌شده از سوی سازمان هواپیمایی) نیز فعلاً خبری از عرضه بلیت پروازهای اربعین نیست. در سایت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران کاربر با پیام «ناموجود» برای پروازهای اربعین روبه‌رو می‌شود.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما