سه شنبه 10 شهريور 1405 - Tue 01 Sep 2026
  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • از راهبرد محاصره اقتصادی تا سازوکارهای ایستادگی؛ روایت نبرد جدید ایران و آمریکا/ آیا ابوظبی آماده پرداخت بهای "همسویی با واشنگتن" در برابر اراده فولادین ایران است؟+ عکس

  • دلیل گفت‌وگو محسن نامجو و همسرش در اینستاگرام

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • تیوی بیفوما زیر نظر مامور مخفی پرسپولیس!

  • 3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • چرا سلطنت‌طلبان به یک فرقه تبدیل شده‌اند؟ +عکس و فیلم

  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • وقوع یک حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان

  • خزانه دلاری بانک مرکزی پُرتر شد

  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 378551
    تاریخ انتشار: 19/مرداد/1403 - 16:14
    زارعی:

    نباید اجازه داد عملیات ترور عادی‌سازی شود

    یک تحلیلگر مسائل بین‌الملل گفت: اگر عملیات ترور همچون عملیات تخریب کلیه بیمارستان‌های غزه عادی سازی شود دایره ترور مقامات مقاومت و حامیان آنان در سطح جامعه اسلامی گسترش می‌یابد.

    نباید اجازه داد عملیات ترور عادی‌سازی شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از الف

    سعدالله زارعی پیش از آغاز خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران گفت: صحنه جنگ غزه در یک طرف محاصره کامل زیر بمباران کامل و تهی از امکانات، در حال رقم خوردن است و در طرف دیگر رژیم جنایتکاری وجود دارد که از حمایت‌های همه جانبه غرب برخوردار است. طی ۱۰ ماه گذشته حداقل ۱۲۰ کشتی بزرگ سلاح از سمت غرب به رژیم صهیونیستی تحویل داده شده است؛ همچنین بیش از ۲۰۰ هواپیمای باری حامل سلاح به خصوص تسلیحات کشتار جمعی در اختیار اسرائیل قرار گرفته است. خود اسرائیلی‌ها اعلام کردند ۹۶ درصد این سلاح‌ها آمریکایی است.

     

    وی ادامه داد: آمریکا قضات و کشورهای عضو دادگاه لاهه را تهدید کرد که اگر احکام این دادگاه را علیه نتانیاهو به اجرا بگذارند از دیوان اخراج می‌شوند. در چنین صحنه‌ای اسرائیل باید پیروز می‌شد و مقاومت فلسطین شکست می‌خورد اما آنچه مشاهده شد تحقق وعده الهی بود که ان شاء الله جهادگران فلسطینی با حمایت الهی بر دشمنان پیروز خواهد شد. بنابر تحلیل اسرائیلی‌ها رژیم صهیونیستی جنگ را به حماس باخته است.

     

    وی خاطرنشان کرد: منطقه ۳۶۰ کیلومتری غزه سه بار از طریق بمب‌ها و تجهیزات جنگ افزاری شخم خورده است اما رژیم غاصب اشغالگر نتوانسته جنگ را به نفع خودش تمام کند، به همین دلیل تئوری بن گوریون مبنی بر توسعه جنگ به سایر کشورها را دنبال می‌کنند. عملیات ترور از لبنان شروع شد و بعد از عراق به ایران و یمن توسعه یافت. عملیات ترور اعتراف به شکست راهبرد نظامی اسرائیل طی ۱۰ ماه گذشته بود.

     

    وی افزود: ملت‌های مسلمان طبق بیان سید حسن نصرالله باید ضربه‌های پی در پی به این رژیم وارد کنند و اجازه ندهند که عملیات ترور در منطقه عادی‌سازی شود. اگر عملیات ترور همچون عملیات تخریب کلیه بیمارستان‌های غزه عادی سازی شود دایره ترور مقامات مقاومت و حامیان آنان در سطح جامعه اسلامی گسترش می‌یابد.

     

    وی ادامه داد: راهبرد آمریکا از ابتدای جنگ غزه پیروزی رژیم صهیونیستی بوده است. آمریکا امروز به این جمع بندی رسیده است که امکان پیروزی رژیم صهیونیستی از طریق جنگ نیست به همین دلیل عملیات ترور را در دستور کار قرار داده اند. به همین دلیل در جلسه روز چهارشنبه شورای امنیت سازمان ملل که به دعوت ایران برای رسیدگی به ترور شهید هنیه تشکیل شد، نماینده آمریکا در قامت نماینده اسرائیل ظاهر شد و از این ترور حمایت کرد و آن را حق اسرائیل برای دفاع خودش توصیف کرد.

     

    وی اظهار کرد: بر اساس نظرسنجی‌ها ۶۲ درصد از مردم آمریکا رژیم صهیونیستی را قادر به پیروزی در جنگ غزه نمی‌دانند. با اینکه خودشان عملیات ترور را راه انداختند اما این عبارت را در افکار عمومی راه انداختند که با «تنش نمی‌توان به نتیجه رسید.» آمریکایی‌ها با این سخنان دنبال کلاه گذاشتن بر سر مردم جهان هستند. آنان فرزندان غیور اسلام را به شهادت رساندند و حالا به کاهش تنش‌ها دعوت می‌کنند. تنها با کوبیدن سر جنایتکاران به سنگ منطقه هست که می‌توان جنایتکاران را سر جایشان نشاند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما