جمعه 12 تير 1405 - Fri 03 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 378420
    تاریخ انتشار: 18/مرداد/1403 - 11:51

    پیش‌بینی ها از حمله ایران به اسرائیل

    آمریکایی ها بر این باورند که ایران به شکل مناسب از حزب الله و متحدان دیگر به منظور عبور از پدافند هوایی بهره خواهند برد.

    پیش‌بینی ها از حمله ایران به اسرائیل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از همشهری آنلاین

    رسانه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» گزارش داد که رژیم اسرائیل تلاش می کند نحوه واکنش ایران و حزب الله را دریابد اما در عین حال نمی خواهد به گونه ای عمل کند که به نفع جبهه مقاومت باشد.

    این رسانه نوشت: آمریکا در پشت پرده با کشورهای ائتلاف به دنبال مقابله با حمله ایران است و از آن هراس دارد که ایرانی ها از حمله قبلی که طی آن پهپادها و موشک های شلیک شده رهگیری شدند، درس گرفته باشد. آمریکایی ها بر این باورند که ایران به شکل مناسب از حزب الله و متحدان دیگر به منظور عبور از پدافند هوایی بهره خواهند برد.

      

    یدیعوت آحارنوت در ادامه به اهدافی اشاره کرده است که از سوی ایران و حزب الله هدف قرار خواهند گرفت و عبارتند از کنست، دفتر نخست وزیری، مقر اقامت نخست وزیر، وزارت جنگ در تل آویو، پایگاه های نیروی هوایی، پایگاه های اطلاعاتی و مقرهای موساد و شاباک.


    بنا بر این گزارش، بیم هدف قرار گرفتن برخی زیرساخت ها مانند نیروگاههای انرژی، بنادر، فرودگاه ها، انبارهای آمونیاک، مراکز سوخت، تقاطع ها و جاده های اصلی وجود دارد.

    یدیعوت آحارنوت ادامه داد: احتمال هدف قرار گرفتن اسرائیلی ها در تل آویو، حیفا و دیگر شهرها وجود دارد. این اقدام به طور حتم به گسترش درگیری منجر می شود و این موضوعی است که آنها از آن اجتناب می کنند و بنابرین احتمالش کم است.

    رسانه مذکور همچنین از پیش بینی در این رژیم درباره حملات سایبری خبر داده است که سامانه های هشداری و ارتباطاتی را فلج می کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما