شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 378279
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1403 - 10:49

    تیم ۱۵نفره کلاهبرداران المپیک ۲۰۲۴

    رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و انهدام تیم ۱۵نفره در خصوص اجاره کارت‌های بانکی برای سایت‌های شرط‌بندی ویژه المپیک ۲۰۲۴ در فضای مجازی خبر داد.

    تیم ۱۵نفره کلاهبرداران المپیک ۲۰۲۴

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    سرهنگ داود معظمی گودرزی؛ رئیس پلیس فتای پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: طی رصدهای اطلاعاتی مستمر تحرکات سایت‌های قمار و شرط‌بندی در فضای مجازی مشخص شد شبکه جدیدی در داخل کشور شکل گرفته است که به‌صورت مقطعی با مناسبات ورزشی مختلف فعالیت خود را تشدید می‌کنند و پس از پایان آن اقدامات خود را متوقف می‌کنند.

    این مقام انتظامی تصریح کرد: پس از بررسی‌های تخصصی و تحقیقات سایبری مشخص شد مجرمین در قالب یک تیم 15نفره به‌سرکردگی یکی از رابطین اصلی با مدیران سایت‌های شرط‌بندی خارج از کشور در حال عضوگیری و فریب شهروندان و اجاره کارت‌های بانکی آنها تحت عناوین مختلف استخدامی و... هستند.

    وی با اشاره به سرعت عمل پلیس در متلاشی کردن باند تبهکاران افزود: افسران سایبری پلیس فتای پایتخت پس از تحلیل مستندات جمع‌آوری‌شده و بررسی‌های اطلاعاتی و تخصصی، موفق شدند تمامی اعضای این باند 15نفره را شناسایی و پس از تشریفات قضایی همه آنها را در چندین عملیات همزمان در تهران و استان‌های همجوار دستگیر کنند.

    سرهنگ معظمی گودرزی بیان کرد: رئیس این باند مجرمانه که برای گمراه کردن پلیس از هویت‌های مختلفی استفاده می‌کرد و با کمک عناصر خارجی شبکه‌های شرط‌بندی قصد خروج از کشور را داشت با تیزهوشی پلیس شناسایی و دستگیر شد.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه تمام مسئولیت کارت بانکی افراد به‌عهده صاحب حساب است، خاطرنشان کرد: این شیادان فرصت‌طلب با وعده‌های دروغین یک‌شبه پولدار شدن با نقابی از هویت و حساب‌های بانکی افراد ناآگاه سوءاستفاده می‌کنند و فعالیت‌های مجرمانه خود را پیش می‌برند.

      

    رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان به تبلیغات واهی افراد سودجو که در فضای مجازی تحت عناوین مختلف استخدام و... قصد سوءاستفاده از حساب بانکی شما را دارند توجه نکنید و در صورت مشاهده هرگونه موضوع مشکوک و مشابه موارد را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به‌ نشانی www.fata.gov.ir اطلاع دهید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما