شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • تصمیم ترامپ برای بررسی تشدید حملات به ایران

  • دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند

  • رمز پیروزی نهایی در جنگ جاری

  • جنگ علیه ایران به شکست تمام‌عیار منجر شد

  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 378171
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1403 - 23:06
    به دلیل پیام‌های تسلیت شهادت هنیه

    جنبش حماس از ایران، قطر و ترکیه قدردانی کرد

    جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با صدور بیانیه ای از ایران، قطر و ترکیه برای ابراز همدردی با ملت فلسطین و صدور پیام تسلیت در پی شهادت اسماعیل هنیه، تمجید به عمل آورد.

     جنبش حماس از ایران، قطر و ترکیه قدردانی کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

     جنبش مقاومت اسلامی حماس از ملت همیشه در صحنه فلسطین و تمامی کشورها، دولت ها، هیأت ها و شخصیت های عربی و اسلامی و بین المللی که شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی این جنبش و «وسیم ابوشعبان» محافظ وی را تسلیت گفتند، تقدیر و تشکر کرد.


    حماس با صدور بیانیه ای خاطر نشان کرد که از مقامات، رهبران و روسای جمهور و پارلمان ها، وزرا، سفرا، شخصیت های برجسته و علما کشورهای مختلف، رهبران گروه های فلسطینی، هیأت های سیاسی، حزبی، دینی و مردمی که با حضور شخصی در مجلس ترحیم برگزار شده در دوحه یا صدور بیانیه، ارسال نامه های رسمی، تماس تلفنی و یا از طریق شبکه های اجتماعی دیگر، شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی این جنبش را تبریک و تسلیت گفتند، از صمیم قلب تشکر و قدردانی می کنیم.

    در بیانیه این جنبش همچنین از رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، دولت و ملت ایران به طور ویژه قدردانی شده است. حماس همچنین از امیر قطر و رئیس جمهور ترکیه که از همان لحظات نخست طی تماس تلفنی این حادثه را تسلیت گفتند و با بزرگترین هیأت رسمی، پارلمانی و مردمی در مراسم تشییع پیکر شهید و محافظش شرکت کردند، تشکر کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما