جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 377807
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1403 - 18:52

    پرچم نیمه برافراشته ترکیه در «تل آویو» و خشم رژیم اسرائیل از اقدام آنکارا

    سفارت ترکیه در تل آویو و کنسولگری ترکیه در فلسطین امروز (جمعه) در سوگ شهادت «اسماعیل هنیه» ‌ رئیس دفتر سیاسی حماس، پرچم های خود را نیمه افراشته کردند که خشم رژیم صهیونیستی را در پی داشت.

    پرچم نیمه برافراشته ترکیه در «تل آویو» و خشم رژیم اسرائیل از اقدام آنکارا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

     به نقل از خبرگزاری آناتولی، در پی یک روز عزای ملی اعلام شده در ترکیه، تمامی نمایندگی های دیپلماتیک این کشور در خارج پرچم های خود را به حالت نیمه افراشته درآوردند.

    پیشتر «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه دیروز (پنجشنبه) اعلام کرده بود که در سوگ شهادت «اسماعیل هنیه» ‌ رئیس دفتر سیاسی حماس که روز چهارشنبه توسط رژیم اسرائیل در تهران ترور شد، روز جمعه «عزای عمومی» در ترکیه اعلام می شود.

    در همین حال رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که امروز جمعه پس از نیمه افراشته شدن پرچم ترکیه در سفارت این کشور در تل آویو، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی معاون سفیر ترکیه را برای توبیخ احضار کرد.

    «یسرائیل کاتس» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که دستور احضار معاون سفیر ترکیه در تل آویو را صادر کردم تا پس از نیمه افراشته شدن پرچم ترکیه در سفارت این کشور در تل آویو پس از ترور اسماعیل هنیه رهبر جنبش حماس، به شدت او را توبیخ کنند.

    وی افزود: اسرائیل عبارات مشارکت در عزاداری برای اسماعیل هنیه را نمی پذیرد.

    وزیر امور خارجه رژیمی که بارها به انجام اقدامات تروریستی فراتر از مرزهای سرزمین های اشغالی فلسطین از جمله سوریه، لبنان و تهران اعتراف کرده است با تروریستی خواندن جنبش حماس افزود: اگر نمایندگان سفارت ترکیه می خواهند برای اسماعیل هنیه عزاداری کنند، باید به ترکیه بروند و با ارباب خود یعنی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه که سازمان تروریستی حماس را در آغوش گرفته و از آن حمایت می کند، عزاداری کنند.

    پیشتر تصاویری پخش شد که نشان می داد سفارت ترکیه در تل آویو پرچم خود را در سوگ ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس که در ساعات اولیه صبح چهارشنبه گذشته توسط رژیم اسرائیل در تهران ترور شد را نمیه برافراشته کرده است.

    به گزارش ایرنا، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد روز چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

    روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز (چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما