به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از کیهان،
کانال حزب اتحاد ملت با طرح ادعای سهمخواهی برای لاریجانی در سمت معاون اولی پزشکیان نوشت: با انتصاب عارف به عنوان معاون اول، حالا رفته رفته روشن شد که ماجرای حمله «اصولگراهای طیف لاریجانی» به خاتمی و اصلاحطلبان با کدام زیربنا صورت میگرفت.
همانها که عامدانه و با فریب لوکیشن حرکت برای ثبتنام را نزدیکیهای خیابان آذربایجان انتخاب کرده بودند، تا به جامعه القاء کنند که ثبتنامشان برای ریاست جمهوری با هماهنگی صورت گرفته، بعد از رد صلاحیت وارد سکوت شدند. اما حالا به دنبال سهمخواهی به راه افتادند و در این مسیر خجالت را هم کنار گذاشته و مینویسند: «از ستاد لاریجانی بیش از ۹۵ درصد آنها به ستاد پزشکیان میل کردند و واقعاً هم کار کردند. اینکه فرض را بر این بگذاریم همه تخم مرغهای سبد پزشکیان را یک گروه خاصی از اصلاحطلبان گذاشتند حتماً خطا است.»
نویسنده به همراه مجموعه تیم علی لاریجانی قبل از تأیید صلاحیتها طوری وانمود میکردند که انگار در جامعه با استقبال گستردهای روبهرو هستند و قرار است با تأیید صلاحیت او در انتخابات خیزش عظیمی از ملت برای رأی دادن به او، قیام کنند. از همین رو منتظر نشسته بودند تا اصلاحطلبان دسته دسته به ستادهای او مراجعه کنند. اما اسنپی که لاریجانی گرفته بود پیش از همه از سوی جبهه اصلاحات برگردانده شد که تأکید کردند تنها با کاندیدای جبهه اصلاحات وارد انتخابات میشوند... پس از دیدار علی لاریجانی و مسعود پزشکیان عملیات رسانهای آغاز شد که در آن به دروغ به جامعه گفته شد «لاریجانی به عنوان معاون اول پزشکیان انتخاب شده است».
اما بعد از انتخاب محمدرضا عارف، صبرشان سر آمده و عنان قلم از کف داده و بر سر مسعود پزشکیان منت گذاشتند که «۹۵ درصد ستادهای ما به شما محلق شده بود» اما بهتر نبود این دسته از «اصولگراها» هم کمی خویشتندار بودند و عصبانیت خود را از شکست پروژه «معاون اولی لاریجانی» اینگونه بر ملا نمیکردند؟
پشمی اگر به کلاه اصلاحطلبی نماند به این خاطر بود که سال ۹۴ آبروی خاتمی و «تکرار» او را خرج رأی آوردن کسانی کردند که بعد از راهیابی به مجلس با کریمی قدوسی برای ریاست مجلس هم کاسه شدند. اصولگرایان منصف حتماً باید خودشان را شریک پیروزی پزشکیان ببینند. اصولگرایانی که با خبرهای دروغ به دنبال تعیین معاون اول نباشند و زمانی که به مقصود نرسیدند بر سر کاندیدای پیروز منت بگذارند که «ما در ستادهای شما بودیم».



