یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • فرمانده عملیات سپاه ایلام چگونه شهید شد؟+ فیلم

  • وقتی سینما قربانی بیانیه سیاسی می‌شود

  • قیمت نفت امروز شنبه ۳۱ مرداد

  • برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال

  • همچنان درپی نشانی از جگرگوشه‌هایشان!

  • رضا پهلوی در نقش «داعش» برای ایران! / فیلم

  • هوای تهران ناسالم شد

  • جشن بزرگ «بیعت» از امشب در میدان انقلاب

  • اسباب‌بازی عجیب رضا پهلوی در ۸ سالگی + عکس

  • ورود سریال‌های اینستاگرامی به شبکه نمایش خانگی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 377167
    تاریخ انتشار: 05/مرداد/1403 - 18:14

    گسترش حاشیه‌نشینی

    رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: گسترش حاشیه‌نشینی در کشور حاصل بی‌توجهی به درآمد پایدار و توسعه زیرساخت‌ها در روستاهاست.

    گسترش حاشیه‌نشینی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: عزاداری‌های ابا‌عبدالله حسین (ع) یادآور بزرگترین حرکات تاریخی است که جهان بشریت به یاد دارد و امیدواریم همه ما از رهروان واقعی این مکتب الهی باشیم و از آن در راستای چگونه ایستادن در برابر ظلم و حرکت در مسیر دفاع از ارزش‌های دین و حقیقت درس بگیریم.

     

    وی خاطرنشان کرد: همه ما باید از قیام عاشورا هم درس بیاموزیم و هم عبرت بگیریم، امیدواریم عزاداری در ایام محرم این تاثیر را بر تک تک ما گذاشته باشد.

     

    رئیس شورای اسلامی شهر تهران در توضیحاتی در مورد نحوه و دلیل تشکیل مجمع مشورتی روسای شورا‌ها اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌های کشور هم افزود: شورا‌های کشور در یک اقدام خودجوش و ابتکاری اقدام به تشکیل مجمع مشورتی کردند تا در قالب آن بتوانند ارتباط و تعامل بیشتری با هم داشته باشند.

     

    چمران با تأکید بر اینکه این مجمع کاملا اقدامی ابتکاری است که در دور دوم فعالیت شورا‌ها کلید خورده و تا امروز نیز ادامه داشته است، تصریح کرد: اجلاس مشترک مجمع مشورتی شورا‌های اسلامی شهر هم از همان زمان در هر فصل در یکی از استان‌ها تشکیل و مسائل متناوب در آن مطرح و اقدامات لازم برای پیگیری این مسائل در سطوح ملی انجام می‌شود.

     

    وی گفت: امیدواریم برگزاری هفتادودومین اجلاس مجمع مشورتی شورا‌های مراکز استان‌ها در کردستان و شهر سنندج بتواند خروجی خوبی به نفع استان و کل کشور در مسیر رفع مشکلات و ارائه راهکار‌های مناسب در حوزه مدیریت شهری باشد.

     

    رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بر اساس آمار بیشترین حاشیه‌نشینی مربوط به شهر مشهد است؛ اما به نسبت جمعیت سنندج حاشیه‌نشینی بیشتری دارد که باید برای آن تدابیری صورت بگیرد، اظهار کرد: نبود اقتصاد و درآمد پایدار و مناسب در روستا‌ها از دلایل اصلی پیداش و گسترش حاشیه‌نشینی در شهرهاست.

     

    به گفته وی، جامعه روستایی به دلیل نداشتن درآمد لازم به سمت شهر‌ها مهاجرت و به ناچار در حاشیه شهر‌ها ساکن می‌شوند و به این ترتیب شاهد گسترش روزافزون حاشیه‌نشینی و به تبع آن آسیب‌های مختلف به ویژه خالی شدن روستا‌ها و کاهش تولید در جمعیت روستانشین هستیم.

     

    رئیس شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: از سوی دیگر به دلیل عدم ساماندهی و سازماندهی بودن مهاجرت جمعیت روستایی به شهر‌ها از لحاظ زیرساخت‌های مختلف آموزش، زیرساختی و مدیریت شهری دچار مشکلات مختلف هستیم که به نظر می‌رسد بهترین راهکار برای عبور از این چالش ارتقاء بخشیدن ظرفیت‌های توسعه‌ای و درآمدزایی در روستا‌ها است.

     

    چمران با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌های مناسب به ویژه درآمد پایدار و قابل قبول در روستا‌ها انگیزه و رغبت مهاجرت به شهر را در جمعیت روستانشین از بین می‌برد، گفت: اگر امکانات لازم آموزشی، اقتصادی، بهداشتی و ... در روستا‌ها را فراهم کنیم روستائیان هرگز تن به مهاجرت به سمت شهر و زندگی در حاشیه شهر‌ها را نخواهند داد.

     

    وی با تأکید بر اینکه آبادانی شهر‌ها از دروازه روستا‌ها می‌گذرد، تصریح کرد: اگر روستا‌ها را آباد کنیم، می‌توانیم شهر‌ها را آباد کنیم هرچه اعتبار برای شهر‌ها بگذاریم تا زمانی که برای توسعه و درآمدزایی در روستا‌ها برنامه نداشته باشیم نمی‌توانیم جلوی گسترش حاشیه‌نشینی را بگیریم.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما