چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 376616
    تاریخ انتشار: 30/تير/1403 - 15:51

    دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح کشور با دکتر مخبر

    فرماندهان عالی نیرو‌های مسلح با سرپرست ریاست جمهوری دیدار کردند.

     دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح کشور با دکتر مخبر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش، سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی و امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیش از ظهر امروز (شنبه) با حضور در دفتر «محمد مخبر» سرپرست ریاست جمهوری، با گرامیداشت یاد شهید «سید ابراهیم رئیسی» از خدمات شهیدِ جمهور در دوران تصدی ریاست جمهوری قدردانی کردند.

    فرماندهان عالی نظامی و انتظامی کشور در این دیدار با قدردانی از تدابیر رئیس جمهور فقید برای ایجاد هماهنگی مطلوب میان بخش‌های کشوری و لشکری در راستای تقویت بنیه و توانمندی‌های دفاعی کشور عنوان کردند: شهید رئیسی با وجود آنکه تجربه مستقیم فعالیت در نیرو‌های مسلح را نداشت، اما در مدت کوتاهی پس از تصدی سمت ریاست جمهوری توانست اشراف بسیار بالایی نسبت به مسائل نظامی و دفاعی کشور پیدا کند و در جلسات مربوط به مسائل امنیتی و دفاعی کشور از جمله در جلسه شورای‌ عالی امنیت ملی ایده‌های راهگشا و بسیار مفیدی ارائه می‌کرد.

    فرماندهان عالی نیرو‌های مسلح کشور همچنین از تلاش‌های مؤثر محمد مخبر برای مدیریت اوضاع کشور و به‌خصوص برگزاری موفق انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری در فرصت کوتاه ۵۰ روزه، در روز‌های سخت پس از شهادت آیت‌الله رئیسی قدردانی کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما