پنجشنبه 11 تير 1405 - Thu 02 Jul 2026
  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۱ تیر

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۱ تیر

  • تقلب نتانیاهو از روی دست ترامپ

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند

  • تنگه هرمز زیر فرمان ایران تعریف می‌شود نه سنتکام

  • ترامپ: ایران گام بزرگی در مورد توافق برداشته است / فیلم

  • حضور هیات پاکستانی در مراسم تشییع رهبر شهید

  • راز ابرهای آبشار بر فراز قله ماترهورن / فیلم

  • رویترز: ایران خواهان کنترل دائمی بر تنگه هرمز است

  • برادرانه با رئیس‌جمهور محترم کشورمان!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 376400
    تاریخ انتشار: 27/تير/1403 - 13:59

    درخواست برای گذرنامه اربعین را زودتر ثبت کنید

    رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه تهران بزرگ از شهروندان خواست که برای زیارت عتبات در ایام اربعین حداقل ۱۰ روز زودتر از زمان سفر درخواست خود را در سامانه پلیس من ثبت کنند.

    درخواست برای گذرنامه اربعین را زودتر ثبت کنید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    سرهنگ غلامحسین زراعت کار در تشریح جزئیات این خبر، گفت: شهروندان می‌توانند با گذرنامه بین المللی به سفر اربعین بروند. خدمات مربوط به این گذرنامه در ۱۱۳ مرکز پلیس + ۱۰ ارائه می‌شود.

    وی درباره دریافت گذرنامه زیارتی نیز گفت:‌ مردم برای دریافت گذرنامه زیارتی باید به برنامه کاربردی پلیس من در فضای مجازی مراجعه و به سهولت درخواست خود را ثبت کنند که پس از بررسی های لازم، ظرف ۷۲ ساعت گذرنامه زیارتی خود را دریافت کنند. خواهشی که از پایتخت نشینان داریم این است که دریافت گذرنامه زیارتی خود را به روزهای منتهی به سفر موکول نکرده و از همین امروز درخواست های خود را ثبت کنند تا همه شیفتگان و عاشقان اباعبدالله از این زیارت معنوی بهره‌مند شوند.

    به گفته وی، دو دفتر مرکزی گذرنامه در تهران داریم که به هر دلیلی اگر درخواست گذرنامه شهروندان با مشکل روبرو شد، آنان می‌توانند ایرادات خود را به صورت حضوری برطرف کنند.

    زراعت کار گفت:‌شهروندان اگر از امروز دست به کار شده و درخواست خود را ثبت کنند، دیگر شاهد تجمع جلوی این دو مرکز نخواهیم بود. برآورد امسال ما این است که از کل کشور چهار میلیون و از شهر تهران ۵۰۰ هزار نفر برای زیارت اربعین به عراق سفر کنند که این عدد در تهران به اندازه ۱۰ ماه کاری در شرایط عادی است.

    رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اضافه کرد: از سوی دیگر براساس درخواست هایی که داریم روزها و ساعت کاری مراکز را افزایش می دهیم تا مدیریت بهتری در این زمینه انجام شود.

    وی با بیان اینکه گذرنامه از لحظه‌ای که شهروند می خواهد از کشور خارج شود باید شش ماه اعتبار داشته باشد، گفت: افراد دارای گذرنامه های زیارتی که پارسال آن را گرفته اند، مشکلی برای حضور در مراسم اربعین ندارند. هزینه صدور گذرنامه ۶۵ هزار تومان و معادل یک هفتم هزینه گذرنامه بین المللی است و به مانند گذرنامه های عادی تا پنج سال اعتبار دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما