سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 375808
    تاریخ انتشار: 18/تير/1403 - 13:19

    نشست نیمه پنهان حقوق بشرغربی برگزارشد

    نشست "نیمه پنهان حقوق بشر غربی" در مجتمع سرچشمه تهران برگزار شد.

    نشست نیمه پنهان حقوق بشرغربی برگزارشد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    حسن رحیم پور ازغدی در همایش "نیمه پنهان حقوق بشر غربی" با بیان مولفه‌هایی درخصوص حقوی بشر غربی، اظهار داشت: حقوق بشر غربی در حوزه دموکراسی در بسیاری از کشورها به این صورت است که اختیارات وسیعی در دست کسی است که به هیچ کسی پاسخگو نیست و در هیچ انتخاباتی انتخاب نشده است. آنها ظاهرشان آزادی و دموکراسی است ولی خط قرمزهای بسیار دارند.

    عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان مواردی درخصوص ساختار سیاسی انگلستان، افزود: تمام مردم انگلستان و کشورهایی که تحت قیمومت انگلستان هستند رعایای پادشاه انگلستان به حساب می آیند، و نه شهروند. و هر قانونی در انگلستان کانادا و استرالیا بخواهد تصویب و اجرا شود حتما باید در ابتدا تصریح شود "به نام نامی پادشاه" و اگر این عبارت گفته نشود اصلا قانون نیست!

    رحیم پور تصریح کرد: سرود ملی انگلیس هیچ مضمونی در مورد کشور انگلستان ندارد و تمام محتوای آن در مورد پادشاه است!

    پژوهشگر حوزه اندیشه افزود: تمام اختیار ارتش و پلیس اختیار در اختیار شاه است. سیاست خارجی، سیاست های جاسوسی و حق اعلام جنگ و صلح و همچنین قوه مجریه و مقننه در اختیار شاه است. عالی‌ترین مقامات قضایی کشورهای تحت قیمومت انگلستان فقط به پادشاه پاسخگو هستند و حتی عالی‌ترین مقامات مذهبی کلیسا را هم پادشاه انگلستان منصوب می کند.

    وی ادامه داد: ثروت شاه و ملکه جزء اسرار است و هیچ کس حق تحقیق در مورد ثروت آنها را ندارد. ظاهرش این است که پادشاه حق رای ندارد، اما واقع آن است که پادشاه اختیارات بسیار وسیعی دارد ولی در عمل به هیچ کس پاسخگو نیست و با هیچ انتخابی بر سر کار نمی آید و تنها مبنای این جایگاه موروثی بودن پادشاهی و سلطنت در این کشور است.

    رحیم‌پور عنوان کرد: کل خاک انگلستان طبق قانون ملک شخصی شاه است و این به آن معنی است که تمام خانه‌های مردم، زمین های کشاورزی، معدن ها، حتی پرنده‌ها، و حیوانات متعلق به پادشاه است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما