جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 375407
    تاریخ انتشار: 12/تير/1403 - 16:22
    شهید سلیمانی؛

    از پرچمداریِ نجاتِ منطقه تا اعتراف غربی‌ها به توانمندی‌های او

    برای هیچ یک از آزادیخواهان جهان پوشیده نیست که اقدامات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مدافعان حرم منطقه را نجات داد و اگر این اقدامات نبود، شاید تا امروز بسیاری از کشورهای همسایه و حتی جمهوری اسلامی ایران به صورت مستقیم درگیر جنگ نظامی با آمریکا یا عوامل نیابتی‌اش بود. با این حال، نامزد انتخاباتش به جای آن‌که بگوید: «سردار سلیمانی ما را از شر داعش نجات داد، می‌گوید: او موی دماغ آمریکایی‌ها شده بود.»

    از پرچمداریِ نجاتِ منطقه تا اعتراف غربی‌ها به توانمندی‌های او

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    از جمله اقدامات شهید سلیمانی در منطقه می‌توان به مبارزه با نیروهای داعش و النصره که عوامل نیابتی آمریکایی‌ها در منطقه بودند، اشاره کرد؛ این اقدامات به قدری اهمیت داشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیاناتشان از شهید سلیمانی به عنوان شخصیت برجسته قهرمان اسلامی یاد کردند.

    غربی‌ها درباره شهید سلیمانی چه می‌گفتند؟

    شهید سلیمانی شخصیتی بود که غربی‌ها هم او را می‌ستودند. اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا درباره‌اش گفته بود: «ژنرال قاسم سلیمانی دشمن من است ولی من برای او احترام ویژه‌ای قائل هستم.» و نشریه آلمانی اشپیگل درباره سردار دلها نوشته بود: «قاسم سلیمانی، مردی موفق‌تر از فرماندهان آمریکایی است، کسی که حاضر نیست در خانه بماند و نیروهای خود را به جبهه نبرد بفرستد.»توانمندی سردار سلیمانی را دشمنان خوب شناختند طوری که «مک‌کریستال، ژنرال آمریکایی» درباره‌اش گفته‌ بود: «قاسم سلیمانی جزو کاریزماتیک‌ترین رهبران نظامی جهان است اما او را کسی به درستی نمی‌شناسد.» ضمن اینکه نشریه لوموند فرانسه درباره شهید سلیمانی نوشته بود: «او قویترین مرد خاورمیانه و چگوارای ایران است و ایرانیان به او عشق می‌ورزند.»
     
     

    مردی که نقشه‌های نامشروع آمریکا در منطقه غرب آسیا را خنثی کرد

    مقام معظم رهبری حتی درباره تدبیر و شجاعت شهید سلیمانی فرمودند: «یک نمونه از تدبیر و شجاعت شهید سلیمانی که این را دشمنان او خوب می‌دانند و شاید بعضی از دوستان ندانند این بود که او توانست به کمک ملت‌های منطقه و به کمک‌هایی که به ملت منطقه کرد، نقشه‌های نامشروع آمریکا در منطقه غرب آسیا را خنثی کند. آنها می‌گفتند که حکومت ۶ کشور را قبل از ایران ساقط کنیم و بر کشورها تسلط پیدا کنیم و بعد از ساقط شدن این ۶ کشور، ایران ضعیف می‌شود و می‌توانیم به ایران حمله کنیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران در عراق، لبنان و سوریه کارکرد پیدا کرد و در این ۳ کشور حضور نظامی به آن صورت نداشتیم اما آنجا کار بزرگ مهم صورت گرفت و نتیجه آن شکست آمریکا در این ۳ کشور بود.»
     

    نجات منطقه از شر داعش

    «علی اکبر ولایتی» مشاور بین‌الملل رهبر معظم انقلاب در اظهارات خود شهید سلیمانی را جزو استراتژیست‌های بزرگ قرن اخیر عنوان کرده و درباره اقدامات مهم شهید سلیمانی در نجات منطقه از شر داعش گفته بود: «من از بعضی عراقی‌ها، لبنانی‌ها و سوری‌ها شنیدم که بسیاری از آنها مأیوس بودند در اینکه یک دشمن سخت می‌آید و بخشی از زمین‌های آنها را اشغال می‌کند؛ داعشی‌ها و النصره‌ای‌ها در دمشق تا چند صد متری دفتر بشار اسد آمدند. در این شرایط سردار شهید سلیمانی می‌رفت و کمک می‌کرد و اینها را عقب می‌راند در حالی که تا اشغال پایتخت سـوریه چند قدم بیشـتر فاصله نداشتند.»شهید سلیمانی، را می‌توان پرچمدار نجات منطقه دانست؛ شهید سلیمانی‌ که نتوانست نسبت به جنایات داعش در منطقه بی‌تفاوت باشد، جنایاتی که داعش در یک مورد ۲ هزار جوان بی‌گناه دانشجو را در تکریت به صورت فجیعی کشته و پیکرشان را داخل رودخانه انداخته بود یا جنایت دیگری که در آن داعشی‌ها بیش از ۲ هزار زن جوان ایزدی را به فروش می‌رساندند بدون اینکه حدود شرعی را بدانند.با این اوصاف جفای به شهید قاسم سلیمانی است که یکی از نامزدهای دوره چهاردهم ریاست جمهوری در مناظره شب گذشته درباره ترور شهید سلیمانی توسط آمریکایی اظهار کرد، شهید سلیمانی در سوریه و غزه موی دماغ آمریکایی‌ها شده بود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما