چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 374845
    تاریخ انتشار: 03/تير/1403 - 14:35

    سفیر رژیم صهیونیستی کلمبیا را ترک کرد

    پس از قطع روابط دیپلماتیک کلمبیا با رژیم صهیونیستی به دلیل حملات مداوم علیه مردم فلسطین در غزه، سفیر اسرائیل در «بوگوتا» این کشور را ترک کرد.

    سفیر رژیم صهیونیستی کلمبیا را ترک کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

     «کلمبیا، بسیار ممنونم.شما خیلی به من لطف داشتید. به مدت دو سال برای دوستی دو کشور تلاش کردید. دلم برای شما تنگ می‌شود. خداحافظ» سفیر رژیم صهیونیستی در «بوگوتا» گالی داگان در یک کلیپ ویدئویی، از ترک کشور کلمبیا خبر داد.طبق گزارش رسانه‌های محلی کلمبیا، سفیر کلمبیا در تل‌آویو مارگاریتا منجارز نیز تا پایان ماه ژوئن (ماه فعلی میلادی)، فلسطین اشغالی را ترک خواهد کرد.
    رئیس‌جمهور کلمبیا گوستاوو پترو در تاریخ اول می (21 اردیبهشت ماه) اعلام کرد که روابط دیپلماتیک کلمبیا با اسرائیل به واسطه تداوم حملات این رژیم علیه مردم فلسطین در غزه، قطع می‌شود.
    پترو با تأکید بر ارتکاب نسل‌کشی در غزه توسط رژیم صهیونیستی، گفت: «تمامی انسان‌هایی که امروز به خیابان‌ها می‌آیندبا ما موافق هستند. ما نمی‌توانیم به عصر نسل‌کشی بازگردیم. نمی‌توانیم کنار بایستیم و تماشا کنیم که افرادی در مقابل چشمان بشریت از بین می‌روند. اگر فلسطین از بین برود، بشریت از بین خواهد رفت».
    جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان که بیش از 8 ماه از آن می‌گذرد و به شهادت بیش از 37 هزار و 500 فلسطینی منجر شده است، واکنش‌های زیادی را در جامعه بین‌الملل به همراه داشته است و به طوریکه روز به روز تعداد کشورهایی که به نوبه خود، با اقداماتی مقابل این جنایات ایستادگی می‌کنند، رو به افزایش است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما