سه شنبه 12 آبان 1405 - Tue 03 Nov 2026
  • اجتماع دانش‌آموزی «تازه‌نفس» در رواق کشوردوست / عکس

  • غریب آبادی: ایران برای هر سناریویی آماده است

  • آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده / قوه قضاییه نسبت به سلامت کارکنان خود حساسیت دارد

  • چرا ونس به جای قالیباف به رضایی نامه نوشت؟

  • حمله وحشیانه پلیس آلمان به دختر معترض / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است

  • حساب گروسی را برسید!

  • حساب گروسی را برسید!

  • آزادی به روایت وارث فراری سلطنت!

  • خلبانی که با شلیک تانک به شهادت رسید + عکس

  • اینترنشنال توجیه‌گر حمله به زیرساخت‌های ایران / فیلم

  • کارت زرد مجلس به وزیر آموزش و پرورش

  • جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در قشم

  • احتمال بسیار زیادی وجود دارد که بتوانیم با ایران به توافق برسیم

  • کالابرگ آبان ماه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟

  • قیمت خودرو در بازار امروز ۱۲ آبان ماه

  • عراقچی: همسایگان ما در اولویت هستند

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

  • قالیباف: پاسخ مقتدرانه را به آمریکا دادیم؛ توپ در زمین آن‌هاست /گرانی‌های اخیر و نوسانات قیمت‌ها، فشار سنگینی را بر خانواده‌ها وارد کرده است+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 374412
    تاریخ انتشار: 28/خرداد/1403 - 09:26
    اقامه نماز عیدسعید قربان در دانشگاه تهران

    نامزدهای ریاست جمهوری اخلاق‌مداری را رعایت کنند

    نماز عید سعید قربان به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌علی اکبری راس ساعت ۸ در دانشگاه تهران اقامه شد.

    نامزدهای ریاست جمهوری اخلاق‌مداری را رعایت کنند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    حجت الاسلام حاجی علی اکبری روز دوشنبه (۲۸ خردادماه) پس از اقامه نماز عیدسعید قربان در دانشگاه تهران گفت: در عید سعید قربان همه از زبان اولیاء خواستید که بدی‌ها از شماها و ما دور باشد و بسیار برای لطف و رحمت الهی امید داریم.

    رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات کشور افزود: امید داریم به عیدسعیدغدیر برسیم که بزرگترین عید اسلامی است و اعلام ولایت امیرالمومنین (ع) خواهد بود و جامعه اسلامی تلاش خواهد کرد خودش را به مقام آن حضرت نزدیک و نزدیک تر کند.

    وی با بیان اینکه بعد از شناخت خداوند ضروری است که انسان در مسیر نزدیک شدن به خداوند حرکت کند، یادآور شد: حضرت ابراهیم (س) در چنین روزی سربلند از امتحان الهی بیرون آمد. چرا که حضرت به پسرش اسماعیل گفت امر شده به دستور خداوند تو را ذبح کنم. به رغم تسلیم اسماعیل اما در میدان عمل جبرائیل امین نازل شد و پیام رساند که ابراهیم کافی است. خوب عمل کردی.

    خطیب نمازعیدسعیدقربان افزود: امسال هم یک ابراهیم از دست دادیم و آقای رئیسی ما هم مقید به نماز عید قربان و نماز جمعه بود و انشاءالله خداوند به کرامات ایشان بیفزاید.

    مشارکت حداکثری در انتخابات تکمیل تشییع شهدای خدمت است

    رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات کشور در خطبه دوم نماز عید قربان تصریح کرد: مردم ایران اسلامی در تشییع رئیس جمهوری شهید آن عظمت و شکوه را نشان دادند و امروز در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هستیم و مشارکت حداکثری در انتخابات ۸ تیرماه، تکمیل تشییع شهدای خدمت است.

    وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب درباره مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: مشارکت حداکثری انسجام ملی و قدرت ملی کشور را افزایش خواهد داد. همچنین رئیس جمهور آینده باید به مانند رئیس جمهور شهید از نظر عزم و اراده، فکری، تدبیر، اجرا و جسمی قوی باشد و از همه مهمتر امین، متعهد به امام باشد و در حقوق جامعه مسلمین هم این امانت داری و امین بودن را رعایت کند.

    حاج علی اکبری تصریح کرد: اینکه رئیس جمهور آینده با رای بالا انتخاب شود بسیار اهمیت دارد و توصیه رهبر معظم انقلاب رعایت اخلاق، انصاف و ادب در جریان انتخابات است.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما