چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • حملات ایران منجر به خسارت سنگین شده است

  • تبعات جنگ علیه ایران از مرزهای منطقه فراتر رفته است

  • ایران دومین تیم پیر جام جهانی ۲۰۲۶

  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • یحیی گل‌محمدی در آستانه لژیونر شدن؟

  • بدرقه خاص تیم ملی ترکیه برای جام جهانی 2026 / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد

  • بالاخره ویزای اول برای تیم‌ملی صادر شد

  • کوثری: برخورد با آمریکایی‌ها باید تشدید شود

  • گروسی و جست‌وجوی بی‌پایان اورانیوم ایرانی + عکس

  • تفرقه‌ای که در زمان جنگ با تدبیر امام(ره) دفع شد

  • انهدام شبکه سازمان‌یافته زنان سارق در غرب کشور

  • وقتی ترس هم خسته می‌شود!

  • ترامپ، پروژه «اول آمریکا» را با خود به گور می‌برد

  • موشک‌باران پایگاه‌های آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس

  • اطلاعات افسران و پایگاه‌های محرمانه آمریکا در اختیار ماست

  • رئیس‌جمهور مادام‌العمر آمریکا!

  • انفجار خودرو در جایگاه سوخت‌گیری تهرانپارس / فیلم

  • استعفای رئیس عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 374162
    تاریخ انتشار: 24/خرداد/1403 - 16:14

    باقری: ایران و عراق دو رکن ثبات منطقه هستند

    کنفرانس خبری فواد حسین وزیر امور خارجه عراق و علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه ایران آغاز شد‌.

     باقری: ایران و عراق دو رکن ثبات منطقه هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    کنفرانس خبری فواد حسین وزیر امور خارجه عراق و علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه ایران آغاز شد‌. 

    فواد حسین ضمن خوشامد به باقری کنی و هیات همراه گفت: شهادت بسیاری رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران و دوست همکار و بنده شهید امیرعبداللهیان را تسلیت عرض میکنیم. 

    وی حضور هیات عراقی در ایران برای ادای احترام به شهدای خدمت را نشانه عمق روابط دو کشور دانست و ادامه داد: از این حادثه متاثر شدیم و آن که این تاثر را بیشتر کرد این بود که قرار بود ۱۰ روز بعد از شهادت آنها، هیاتی بزرگ از ایران به ریاست آیت الله رئیسی از عراق دیدار کنند و نتایجی بزرگی از این دیدار حاصل شود.

    فواد حسین با اشاره به گفتگوها با موضوع تاریخی و جغرافیایی خاطرنشان کرد: تشنجات در منطقه برای پیدا کردن راه حل مورد گفتگو قرار گرفت، فرصتی پیش آمد در خصوص مسائل منطقه تبادل نظر داشته باشیم و البته موضوعات غزه و برقراری آتش بس دائمی گفتگو کردیم.

    وی با اشاره به جنگ در جنوب لبنان اظهار داشت: این گسترش جنگ بر کل منطقه تاثیر خواهد گذاشت و در این خصوص تبادل نظر کردیم.

    باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه ایران با بیان اینکه ما امروز ما داغدار شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان وزیر مجاهد و فعال امور خارجه ایران هستیم گفت: این ضایعه باعث شد موج تسلی‌ها از کشورها و عراق به سمت ایران جاری شود.

    وی افزود: ما شاهد حضور مقامات امنیتی و سیاسی و فرهنگی و مردمی عراقی در آیین ادای احترام به شهدای خدمت بودیم و ما قدردان این همدردی هستیم.

    باقری گفت: ما دو ملت با ریشه و تمدن مشترک و باسرنوشت مشترک هستیم، لذا همراهی و همسویی و هم بستگی دو ملت ابدی است واین همسویی به نفع امنیت منطقه و توسعه روابط اقتصادی است و در این عرصه هیچ تردیدی وجود ندارد و این اراده از عالی ترین سطح مقامات ایران تا رده های میانی وجود دارد و این اراده را در مقامات عراقی میبینیم.

    وی افزود: امروز در غزه شاهد نسل کشی آشکار هستیم، اما مردم مظلوم غزه زیر آوارها پرچم پیروزی را به اهتزاز دراوردند، ما بر پایان جنایت جنگی علیه مردم غزه تاکید داریم و کشورهای اسلامی باید با تجمعیع ظرفیت ها به پایان جنایت علیه مردم غزه کمک کنند.

    وی گفت: ممکن است صهیونیست‌ها خطای دیگری مرتکب شوند ایران در مقابل نابخردی رژیم صهیونیستی قاطعانه پاسخ داد و از حق دفاع مشروع خود استفاده و متجاوز را تنبیه کرد و سر جای خود نشاند. ایران در عملیات وعده صادق ثابت کرد از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای ثبات، صلح و امنیت منطقه استفاده خواهد کرد و اجازه نخواهد داد حتی صهیونیست های متجاوز ذره‌ای در ثبات و امنیت منطقه خلل وارد کنند.

    باقری کنی تأکید کرد: همه کشورهای منطقه در تعامل و همبستگی برای ساختن منطقه‌ای امن و با ثبات در کنار هم هستند و این صهیونیست‌ها هستند که نشان دادند اصلی ترین عامل تنش و بی ثباتی در منطقه هستند. این همبستگی بین کشورهای منطقه باید بیش از گذشته تحکیم شود.

    وی ادامه دارد: اگر آمریکایی‌ها در ابتکارات سیاسی و ابتکار برای توقف جنگ و خونریزی در غزه مصمم است، دست از کمک به ویژه کمک‌های تسلیحاتی و نظامی به صهیونیست های اشغالگر و متجاوز بکشند.

    سرپرست وزارت امور خارجه گفت: آمریکایی‌ها نمی‌توانند از یک طرف به صهیونیست‌ها پیشرفته‌ترین سلاح‌ها را بدهند و از یک طرف دیگر با چهره‌ای صلح دوستانه بخواهند ابتکار سیاسی را در دست خود بگیرند.

    وی افزود: ایران مثل عراق بر این نکته تأکید دارد باید هر چه زودتر نسل کشی و جنایت جنگی صهیونیست ها در غزه پایان یابد و کمک رسانی به مردم غزه بدون قید و شرط ساری و جاری شود و در این مسیر همبستگی و همکاری کشورهای منطقه و مسلمان می‌تواند کمک کننده باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما