شنبه 07 شهريور 1405 - Sat 29 Aug 2026
  • ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است/ از اقدامات شایسته دولت به‌ویژه رئیس جمهور صادق و دلسوز قدردانی می‌کنم

  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 373974
    تاریخ انتشار: 22/خرداد/1403 - 11:31

    هدف قراردادن زنان درجنگ ترکیبی دشمن

    دو مولفه «زن» و «رسانه» مورد هدف دشمن بوده و جشنواره حریم رسالت بستری برای معرفی جایگاه حقیقی بانوان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

    هدف قراردادن زنان درجنگ ترکیبی دشمن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

     فرمانده سپاه قدس گیلان برگزاری جشنواره‌هایی چون جشنواره حریم رسالت را گامی موثردر برابر شبهه افکنی‌های دشمنان دانست و گفت: دشمن امروز در عرصه جنگ ترکیبی و شناختی از ابراز رسانه حداکثر استفاده را کرده و زنان را هدف قرار داده است.

    به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سردار حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان در مراسم رونمایی از پوستر سومین جشنواره رسانه‌ای حریم رسالت ویژه بانوان فعال رسانه کشور در سالن اجتماعات سپاه قدس گیلان با اشاره به اهمیت نقش رسانه در تحولات دنیای کنونی اظهار کرد: رسانه‌ها به عنوان ابرازی قدرتمند در فضای واقعی و مجازی نقش آفرینی می‌کنند.

    وی با بیان اینکه دشمن امروز در عرصه جنگ ترکیبی و شناختی از ابراز رسانه حداکثر استفاده را کرده و زنان را هدف قرار داده است، گفت: دو مولفه «زن» و «رسانه» مورد هدف دشمن بوده و جشنواره حریم رسالت بستری برای معرفی جایگاه حقیقی بانوان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

    فرمانده سپاه قدس گیلان برگزاری جشنواره‌هایی چون جشنواره حریم رسالت را گامی موثردر برابر شبهه افکنی‌های دشمنان دانست و بیان کرد: باید از فرصت جشنواره برای جبهه‌سازی در عرصه منطقه‌ای و بین المللی استفاده کرده و جایگاه زن مسلمان را ارتقا داد.

    به گفته دامغانی، فعالان رسانه و مدیران کانون‌های بسیج رسانه در شهرستان‌ها محور جبهه‌سازی و جریان ساز گفتمان انقلاب اسلامی باشند.

    *محتوای مناسب وشناخت دقیق از شرایط مانع استحاله فرهنگی

    محمد جلایی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار نیز در این مراسم با اشاره به گستردگی فعالیت‌ها در فضای مجازی در همه حوزه‌ها اظهار کرد: باید برای موفقیت در این عرصه علاوه بر تولید محتوای مناسب و درست و شناخت دقیق از شرایط برای تقویت جایگاه نظام اسلامی و جلوگیری از استحاله فرهنگی دشمنان که نسل جوان را هدف قرار دادند نهایت استفاده را کنیم.

    وی رسانه‌ها را سربازان خط مقدم اگاهی بخشی به مردم به ویژه در انتخابات پیش رو دانست و گفت: فعالان رسانه‌ای باید با اشرافیت کامل نسبت به شرایط جامعه به دور از بی‌تقوایی تولید محتوای مناسب داشته باشند تا از این رویداد سیاسی مهم سربلند بیرون آییم.

    *گیلان میزبان سومین جشنواره رسانه‌ای حریم رسالت

    سرهنگ مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه این جشنواره سومین جشنواره رسانه‌ای بانوان در سطح کشور است، اظهار کرد: بانوان فعال از سراسر کشور می‌توانند آثار خود را در هفت بخش کلیپ و گزارش ویدئویی، موشن گرافی، اینفوگرافی، پادکست، مستند، عکس، گزارش تحلیلی و تحقیقی، یادداشت و سرمقاله، گزارش خبری، مصاحبه و تیتر به این جشنواره ارسال کنند.

    وی با اشاره به اینکه بانوان رسانه‌ای در قالب‌ها و محورهای مشخص شده می‌توانند آثار خود را که از بازه زمانی 28 آبان 1402 تولید و در یکی از رسانه‌های رسمی، بومی و مکتوب و مجازی منتشر کرده، به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، افزود: مهلت ارسال آثار تا 30 شهریور 1403است که علاقمندان از می‌توانند آثار خود را به نشانی harimeresalat. com ارسال کنند.

    رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه گیلان به عنوان قطب بانوان رسانه کشور معرفی و دبیرخانه دائمی این جشنواره به استان گیلان اعطا شده است، افزود: این جشنواره رسانه‌ای با محورهای زن، روحیه خودباوری، جهش تولید، مردمی سازی، ایران قوی_ زنِ عفیف، نجیب ومتدین ایرانی و هویت زن مسلمان و روایت زنان موفق والگوی سوم زن مسلمان کار خود را آغاز کرده است.

    پارسا با بیان اینکه جشنواره سوم حریم رسالت دارای یک محور ویژه مقاومت زنان فلسطین است، افزود: مقاومت، شجاعت وایستادگی زنان جبهه مقاومت، محور ویژه سومین جشنواره رسانه‌ای بانوان حریم رسالت در نظر گرفته شده است.

    در این مراسم همچنین کتاب خاطرات شفاهی رقص روی یک پا آزاده جانباز 70 درصد اسماعیل یکتایی فعال رسانه‌ای لنگرود به سردار دامغانی اهدا شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما