پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • شرط جدید برای بازنشستگی اعلام شد

  • زلنسکی: دو پالایشگاه روسیه را هدف قرار دادیم

  • ویژگی‌های شهید عباس بابایی در نگاه رهبر شهید انقلاب / فیلم

  • قابی زیبا از قلعه بابک آذربایجان شرقی

  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

  • توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست

  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 372488
    تاریخ انتشار: 01/خرداد/1403 - 21:19
    دفتر نخست وزیری پاکستان؛

    شهباز شریف برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور فردا راهی ایران می شود

    «محمد شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور شهید ایران و سایر شهدای خدمت، فردا (چهارشنبه دوم خردادماه) راهی تهران خواهد شد.

    شهباز شریف برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور فردا راهی ایران می شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ 

    منابع موثق در دفتر نخست وزیری پاکستان لحظاتی قبل در پاسخ به خبرنگاران تایید کردند که محمد شهباز شریف فردا چهارشنبه عازم تهران می‌شود.

    این منابع افزودند که برخی از مقامات ارشد پاکستانی در این سفر شهباز شریف را همراهی خواهند کرد و هیات بلندپایه پاکستانی در مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و همراهان ایشان شرکت خواهد کرد.

    دولت پاکستان امروز ۲۱ می (اول خرداد) در سوگ شهادت رئیس جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه، یک روز عزای ملی اعلام کرد. پرچم پاکستان امروز در اسلام‌آباد و مراکز چهار ایالت این کشور به حالت نیمه برافراشته درآمده است. دولت‌های ایالتی در سِند و بلوچستان نیز با تبعیت از دولت مرکزی، امروز را روز عزای عمومی اعلام کردند.

    آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادم‌ الرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

    آیت الله آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و تعدادی از محافظین و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رئیس‌جمهور بودند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما