چهارشنبه 25 شهريور 1405 - Wed 16 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 372158
تاریخ انتشار: 28/ارديبهشت/1403 - 16:44

«اصناف غنی» سرسفره «کارگران و کارمندان فقیر!»

یک کارمند و کارگر حداقل‌بگیر با درآمد سالانه حداکثر ۲۵۰ میلیون تومان در طول سال، ۳۰ میلیون تومان مالیات پرداخت می‌کند اما صنوفی که متوسط درآمد سالانه آنها ۳ میلیارد و ۶ میلیارد تومان است، سالیانه صرفاً ۱۰ میلیون و ۲۰ میلیون تومان مالیات می‌دهند!

 «اصناف غنی» سرسفره «کارگران و کارمندان فقیر!»

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ،

علیرغم اینکه صاحبان صنوف و مشاغل در پایین‌ترین سطح، حداقل 10 برابر کارمندان و کارگران حداقل بگیر در سال درآمد دارند اما نگاهی به جدول مالیات پرداختی صنوف و مقایسه آن با کارمندان عذاب‌آور است.

یک کارمند و کارگر حداقل‌بگیر با درآمد سالانه حداکثر 250 میلیون تومان در طول سال، 30 میلیون تومان مالیات پرداخت می‌کند اما صنوفی که متوسط درآمد سالانه آنها 3 میلیارد و 6 میلیارد تومان است، سالیانه صرفاً 10 میلیون و 20 میلیون تومان مالیات می‌دهند!

مقایسه مالیات اصناف و حقوق‌بگیران (کارگران و کارمندان) حاکی از این است که بودجه دولت از جیب ضعفا، تامین و به جیب و سفره اغنیا واریز می‌شود!

انتهای پیام/

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما