سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371847
    تاریخ انتشار: 24/ارديبهشت/1403 - 12:08

    نمایشگاه ساندویچی و تبلیغ عجیب کتاب «چه جوری شما رو گرفتن؟»+عکس

    در روایت روز پنجم نمایشگاه به سالن «یاس» که ساندویچ شده این رویداد بزرگ است، ناشری که صفر تا صدش ترکی است، انتشار پوستر رونمایی کتاب زیباکلام، قبل از باز شدن درهای نمایشگاه و ... پرداختیم.

    نمایشگاه ساندویچی و تبلیغ عجیب کتاب «چه جوری شما رو گرفتن؟»+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازفارس

    پله برقی ایستگاه شهید بهشتی خراب است و باید از پله‌ها بالا برویم. انگار گیت بازرسی تا روزهای آخر مهمان نمایشگاه است. بعد از گرفتن کیفم از دستگاه ایکس ری به سمت ورودی شبستان می‌روم. چون قبل از ساعت 10 است، کارتی را که ستاد خبری نمایشگاه به اصحاب رسانه داده، نشان می‌دهم و وارد سرای ناشران عمومی می‌شوم.

    به سالن یاس که نزدیک غرفه خبرگزاری فارس، جنب ورودی 13 است سری می‌زنم. یکی از غرفه‌هایی که در نمایشگاه، حق فروش چیزی ندارد و واقعاً نمایشگاه است، همین سالن یاس است.
    در این سالن تازه‌های نشر با تفکیک موضوعی جمع‌آوری شده است. البته هنوز برای مخاطبان به خوبی معرفی نشده و باید تبلیغ بیشتری برای آن انجام شود، اما اتفاق خوبی است تا مخاطبان تازه‌های نشر را در کنار هم ببینند. این غرفه با همکاری مجمع ناشران انقلاب اسلامی و خانه کتاب و ادبیات ایران ایجاد شده است. تفاوتی هم که با سال گذشته کرده، این است که از طبقه بالای شبستان به سرای اصلی با مساحت کم‌تری آورده شده است. سالن یاس با به نمایش گذاشتن 8 هزار و 500 عنوان نمایشگاهی، ساندویچی از نمایشگاه کتاب است.
    در گوشه‌ای از سالن هم مردی با موهای سفید می‌بینم که کفش‌ها را در آورده و پشت خودش قایم کرده و با ذره‌بین دارد کتاب‌هایی را می‌خواند و همین سوژه‌ای شده برای عکاسان؛ مثل این عکس.
    امروز می‌خواستم میان غرفه‌های نمایشگاه برای بار نمی‌دانم چندم بگردم. بالاخره در این نمایشگاه‌گردی، هربار سوژه جدیدی پیدا می‌کنم. در راهروهای وسط، ناشری را می‌بینم که اسمش ترکی است، همه آثارش ترکی است و حتی متصدیانش هم ترکی حرف می‌زنند.
    حتی روی جلد کتاب‌هایش به جای عبارت «چاپ دوم» زده «چاپ ایکینجی!» کلا فضای ترکی خاصی حاکم بر این نشر است.
    نزدیک ظهر است که خبری مربوط به دستگیری صادق زیباکلام در فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. البته با این عنوان که در راه نمایشگاه کتاب این اتفاق افتاده است، اما همین تیتر باعث فروش بیش‌تر کتابش می‌شود؛ طوری که در برخی از سکوها ناموجود اعلام می‌شود. 
     
     
     
    کتاب او با عنوان «چرا شما را نمی‌گیرن و آخرش چه می‌شود؟» در روزهای اخیر منتشر شد و جالب است که صادق زیباکلام در صفحه اینستاگرامی‌اش پوستر رونمایی اثر را منتشر کرده و ساعت مراسم هم 9 صبح است؛ در حالی که در‌های نمایشگاه ساعت 10 برای عموم مردم باز می‌شود! جالب نیست؟
    یکی از رسانه‌ها هم به نقل از مدیر نشری خبری را زده است که اثری از این نشر جمع‌آوری شده است؛ طوری که این اثر در سال گذشته هم عرضه می‌شده و یاد جمع‌آوری اثر مرتضی سرهنگی افتادم که سال گذشته رخ داد و ناشر می‌گفت: مجوز دارد، اما ارشاد می‌گفت ندارد.
    یک ساعت مانده به پایان روز پنجم که به غرفه نشر مهرستان سری می‌زنم 2 مجموعه روایت تازه دارند. اولی را مکرمه شوشتری با موضوع «سوگ» دبیری کرده و دومی را هم آزاده جهان احمدی با موضوع طلاق. کتاب «مرثیه‌ای بر یک رهایی» 10 روایت درباره طلاق است؛ اثری که سوژه بکری دارد. البته در این اثر همه روایت‌کنندگان خودشان طلاق نگرفته‌اند؛ بلکه برخی‌شان ناظر بوده‌اند؛ مثل روایت دوم این اثر.
    اذان گفته می‌شود و بازهم اعلام برپایی نماز جماعت در همه نمازخانه‌ها به گوش می‌رسد. هنوز هم جلوی ایستگاه‌های تفکر مردم گعده‌های 2 نفری دارند و صحبت می‌کنند.
     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما