شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371635
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1403 - 13:19

    عملیات وعده صادق به هنگام و به موقع رخ داد

    سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: عملیات تنبیهی وعده صادق به هنگام، به اندازه و به موقع بود و تحسین همه آزادیخواهان جهان را به همراه داشت.

    عملیات وعده صادق به هنگام و به موقع رخ داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، سردار رمضان شریف صبح شنبه در همایش «بر مدار امید» در سالن ولایت اردبیل اظهار کرد: اهمیت ارتباطات و اطلاع رسانی و آگاهسازی افکار عمومی به حدی است که امروز در مباحث جهانی و بین الملل تبعات آن را به عینه شاهدیم.

     
    وی خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کمال تعجب سردمداران شرق و غرب متحد و منسجم علیه انقلاب اسلامی به پا خاستند چرا که آنها با اصل انقلاب و فرهنگ اسلام، اهل بیت و تشیع مشکل داشتند و نمی خواستند این مکتب ارزشی در مقابل مکتب انحرافی آنها قد علم کند.
     
    سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نه تنها آمریکا بلکه اتحاد جماهیر شوروی نیز علیه این انقلاب جبهه گیری کرده و حامی صدام در دوران دفاع مقدس بود که این اقدام آنها نشان می دهد حکمرانی انقلاب اسلامی یک حکمرانی بلامنازع در برابر شرق و غرب بود.
     
    سردار شریف بیان کرد: فراتر از محدوده جغرافیایی گفتمان انقلاب اسلامی که برآمده از تعالیم آسمانی و اهل بیت است امروز تمام قلوب آزادیخواهان را تسخیر کرده و زلزله سیاسی حقیقی را در دنیا رقم زده است.
     
    وی ادامه داد: امروز با گذشت ۴۵ سال از شکل گیری انقلاب اسلامی بیانات معمار کبیر انقلاب در مورد ماهیت رژیم صهیونیستی و خباثت آنها آشکار شده و همه فهمیده اند که فلسطین مظلوم است و رژیم صهیونیستی با وجود همه تزویر و ریاکاری رژیم سفاک، کودک کش و جنایتکار در حق بشریت است.
     
    سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به حادثه غزه و کشته شدن بیش از ۳۵ هزار انسان بیگناه و مجروح شدن ۷۵ هزار زن و مرد و آوارگی هزاران انسان و کودک بی پناه در مناطق اشغالی فلسطین اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا در این جنگ ۷ ماهه نه تنها هیچ دستاوردی نداشته بلکه عمق قساوت و سفاکی خود را به نمایش گذاشته است.
     
    سردار شریف بیان کرد: رسانه های غرب در این سال ها سعی می کردند تا رژیم صهیونیستی را قدرتمند نشان دهند و تصویری متفاوت از قدرت نمایی این رژیم را به رخ بکشند که به نظر می رسد همه این پرده ها برملا شده و دنیا واقعیت ها را فهمیده است.
     
    وی جنبش اخیر دانشجویان دانشگاه های آمریکا و غرب را نمایشی از این اعتراض به شعارهای دروغین و ماهیت پلید صهیونیسم اعلام و تصریح کرد: اگر آمریکا به داد صهیونیسم نمی رسید قطعا رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی شکست تاریخی را می پذیرفت و برای همیشه از صفحه روزگار محو می شد.
     
    وی ادامه داد: این اقدام دانشجویان نشان داد که سران رژیم صهیونیستی منفور جهان هستند و نمی توانند از پاسخگویی به افکار عمومی در برابر اعمال جنایتکارانه خود فرار کنند

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما