چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • حمله آمریکا به مراسم عروسی در ایران جنایت جنگی تمام‌عیار است

  • هرگونه حمله با سرنوشت اصحاب فیل پاسخ داده می‌شود!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۱۱ شهریور

  • از میناب تا سیریک؛ حملاتی که مردم را هدف قرار می‌دهد+ عکس

  • یا آمریکا را بیرون کنید یا پاسخ کوبنده بگیرید

  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به کشورهای منطقه / فیلم

  • آشیانه پهپادها به آتش کشیده شد

  • ٨ میلیون دلار برای صفر بازی

  • قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

  • سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه‌های پهپادهای آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند

  • حمله به تیتین؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا

  • حمله آمریکا به یک عروسی در سیریک / فیلم لگویی

  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371491
    تاریخ انتشار: 19/ارديبهشت/1403 - 22:14

    ادعای لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد

    «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعای ضد ایرانی واشنگتن مبنی بر تهدید بودن جمهوری اسلامی ایران برای منطقه مدعی شد که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل حمله اسرائیل متوقف شد.

    ادعای لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ 

     لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی افزود که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل عملیات رفح متوقف شد و تصمیم نهایی درباره چگونگی سرنوشت این محموله نگرفته‌ایم.

    رئیس پنتاگون ادامه داد: آمریکا به صراحت گفته است که اسرائیل باید غیرنظامیان را برای انجام یک عملیات نظامی درنظر بگیرد. آمریکا نمی‌خواهد شاهد یک عملیات نظامی بزرگ در این شهر باشد و تمرکز بر روی حفاظت از غیرنظامی‌ها است.

    او مدعی شد: هدف کنونی ما در خاورمیانه محافظت از غیرنظامیان و سربازان ما و آزادی گروگان‌ها است. ما همچنان مخالف یک عملیات نظامی بزرگ در رفح هستیم.

    وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است. تعهد ما به اسرائیل قاطع است و از ۷ اکتبر تاکنون ما ده ها میلیارد دلار کمک به آن ارسال کردیم.

    لوید آستین اضافه کرد: ما متعهد به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود هستیم. ارتش اسرائیل نباید عملیاتی را آغاز کند که امنیت و ایمنی غیرنظامیان را درنظر نمی گیرد. ما درحال بازبینی تعدادی کمک امنیتی به اسرائیل در زمینه تحولات کنونی در رفح هستیم.

    وزیر دفاع آمریکا همچنین بدون نادیده گرفتن کشتار فلسطینیان و نسل کشی آنها، اقدامات اسرائیل در جنگ غزه را «دفاع از خود» توصیف کرد.

    او همچنین گفت: ما به چندین کشور آفریقایی کمک می کنیم تا توانایی های خود را برای مقابله با تهدیدات تروریستی افزایش دهند و در تلاش هستیم تا توانایی هایی را برای حضور موثر در بسیاری از کشورهای آفریقایی توسعه دهیم.

    به گزارش ایرنا، کابینه جنگ رژیم اسرائیل روز دوشنبه به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از روز سه‌شنبه بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است.

    رفح از روز دوشنبه شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

    این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

    به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما