" />

دوشنبه 26 مرداد 1405 - Mon 17 Aug 2026
  • زیر حلقه ازدواج رونالدو و جورجینا چه چیزی حک شده؟

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی ۲۶ مرداد

  • رامین رضاییان خانه‌نشین شد!

  • رقیب عشقی‌ام را با چاقو کشتم

  • مقاومت تنها در میدان‌های سخت رقم نمی‌خورد

  • موضع بی‌پرده‌ نوید محمدزاده درباره فلسطین

  • امارات در تلاش برای جبران ضربات جنگی

  • پیدا شدن جسد ۱ صهیونیست در فنلاند

  • تاکید پاکستان بر نقش توافق مکه در دفاع از منطقه

  • قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

  • فریاد «نه به جنگ» مقابل سفارت آمریکا در سئول

  • اگر کنوانسیون خزر خوب است، چرا دولت مسئولیتش را گردن مجلس انداخته؟ + عکس و فیلم

  • انقضای تفاهم اسلام‌آباد نفت را گران می‌کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ مرداد

  • تنگه هرمز خلوت‌تر از همیشه شد

  • از «کار کثیف» اسرائیل تا دیپلمات‌های فرانسوی؛ اروپا و جنگ علیه ایران

  • آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵

  • قدرت مردم

  • تمامی عوامل قتل حمیدرضا رجب‌زاده دستگیر شدند

  • کانادا به «تیم ذخیره» آمریکا در جنگ علیه ایران تبدیل شده است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 3713
    تاریخ انتشار: 27/خرداد/1394 - 12:04

    بحران کم‌آبی و خشکسالی زنگ خطری جدی برای جامعه

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی

    قائم مقام اداره کل پیشگیری های وضعی،امنیتی، انتظامی قوه قضاییه گفت: باید با یک همت همگانی ضرورت پیشگیری از وقوع جرم در کشور نهادینه و اجرایی شود.

    ejtemaei127

    بحران کم‌آبی و خشکسالی زنگ خطری جدی برای جامعه

    علیرضا ساروی در جلسه ستاد پیشگیری از وقوع جرم در بندرعباس اظهار داشت: تولید ادبیات پیشگیری، ایجاد و اعتقاد و باور به پیشگیری و ترویج آن در جامعه سیاسی،امنیتی،انتظامی و قضایی از ضرورت های اجتناب ناپذیر در موضوع پیشگیری است.

    وی افزود: باید در سایه همکاری و هماهنگی همه دستگاهها و مسئولان ذیربط در امر پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی گام برداشت.

    ساروی با اشاره به نقش دستگاه قضایی و سایر نهادهای متولی ایجاد نظم و امنیت در جامعه گفت:در سایه امنیت ،مردم و جامعه احساس آسایش می کنند و زمینه و بستر رشد و شکوفایی فعالیت های اجتماعی و اقتصادی فراهم می آید.

    ساروی از جلوگیری و پیشگیری از شکل گیری و انگیزه ارتکاب جرم به عنوان گام نخست در فرایند پیشگیری نام برد و گفت:برهم زدن موقعیت جرم و سلب ابزار ارتکاب جرم از بزهکار مصمم به ارتکاب جرم،گام دوم به حساب می اید.

    وی گام سوم را اجرای عدالت کیفری و انجام اقدامات تامینی و تربیتی برای جلوگیری از ارتکاب دوباره جرم توسط یک بزهکار عنوان کرد.

    این مقام مسئول همچنین با اشاره به چالشهای فراروی کشور، تصریح کرد: بحران کم آبی و خشکسالی، موضوع حاشینه نشینی و رشد جمعیت تحصیل کرده بیکار در کشور در واقع زنگ خطری جدی برای جامعه تلقی می شود زیرا این چالشها تاثیر خاصی در افزایش جرائم کشور دارند.

    قائم مقام اداره پیشگیری های وضعی،امنیتی،انتظامی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: هنوز در بحث پیشگیری از جرائم با روشهای سنتی عمل می کنیم و دولت الکترنیک را در این بخش محقق نکرده ایم.

    ایلنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما