جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • قیمت انواع گوشی موبایل‌ 22 خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371239
    تاریخ انتشار: 16/ارديبهشت/1403 - 15:20

    تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل

    یکی از خبرهای فیک هفته پیش مربوط به حمایت رابرت دنیرو از اسراییل بود که توسط این بازیگر و نتفلیکس تکذیب شد.

    تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، ویدیویی که نشان می‌دهد رابرت دنیرو در حال تمرین برای سریال نتفلیکس است و گفته شده سر معترضان ضداسراییلی فریاد می‌زند، یک خبر نادرست و فیک است.

     
    در حالی که ادعا شد رابرت دنیرو بازیگر فیلم در حال فریاد زدن بر سر معترضان ضداسراییلی در شهر نیویورک است، سخنگوی نتفلیکس به آسوشیتدپرس گفت: دنیرو در حال تمرین صحنه‌ای برای سریال آینده خود در نتفلیکس با عنوان «روز صفر» در حال فیلمبرداری در خیابانی در شهر نیویورک بود. نظرات او بخشی از فیلمنامه است و ربطی به جنگ اسراییل و حماس یا اعتراضات پیرامون آن و مسایل دیگر ندارد.
     
    با سرکوب اعتراض‌های دانشگاهی در سراسر آمریکا توسط پلیس، ادعاهای نادرست پیرامون این ویدیو در فضای مجازی پخش شد.
     
    یکی از نسخه‌های برجسته این ویدیوی نادرست با برچسب «رابرت دنیرو در کنار اسراییل ایستاده است!» منتشر شد تا نشان دهد بازیگر محبوب برنده ۲ جایزه اسکار دارد از اسراییل حمایت می‌کند.
     
    دنیرو در این کلیپ می‌گوید: این یک فیلم نیست. این یک فیلم نیست، این واقعی است.
     
    وی به جمعیت می‌گوید که باید گوش کنند و اجازه دهند مردم کارهایشان را انجام دهند. او مردم را تشویق می کند که حمایت خود را ارایه دهند، اما پشت سنگرها بمانند.
     
    دنیرو در ادامه می‌گوید: اگر می‌خواهی به حرف‌های بیهوده ادامه بدهی، پس باید به خانه برگردی. آنها می‌گویند دوباره این کار را می‌کنند! از نو! ما این را نمی‌خواهیم.
     
    عنوانی که به ویدیو اضافه شده به ذهن مبتادر می کند که «این کار» که دنیرو به آن اشاره می‌کند، حمله مرگبار حماس در ۷ اکتبر به اسراییل است که حملات اسراییل را برانگیخت و «آنها می‌گویند دوباره این کار را می‌کنند!» را به ۷ اکتبر ارجاع می‌دهد.
     
    در یکی از پست‌های X که ویدیوی با شرح نادرست را به اشتراک گذاشته، آمده است: «مایلم از هواداران تروریست #حامی حماس تشکر کنم که اعصاب همه را به هم ریختند. رابرت دنیرو هم موافق است و به آنها برای کشتارهای #۷ اکتبر هشدار می‌دهد!»
     
    همچنین در پست‌هایی به دروغ مطرح شده که این ویدیو در دانشگاه کالیفرنیا - لس‌آنجلس، جایی که «درگیری‌های فیزیکی» بین گروه‌های معترضان در هفته پیش رخ داد، فیلم‌برداری شده است.
     
    اما واقعیت این است که دنیرو نه معترضان را نصیحت می‌کرد و نه از وقایع واقعی صحبت می‌کرد. این بازیگر در حال تمرین صحنه‌ای برای «روز صفر» بود، سریالی که برای نتفلیکس ساخته می‌شود و از آن به عنوان یک «ماجرای مهیج توطئه‌آمیز» یاد شده است.
     
    این شرکت پخش با اشاره به پخش آنلاین ویدیو به آسوشیتدپرس گفت: این تمرین صحنه‌ای از سریال نتفلیکس است که روز شنبه، ۲۷ آوریل فیلمبرداری شد و این سخنان بخشی از تولید بود.
     
    نتفلیکس همچنین تایید کرد که سخنرانی دنیرو مربوط به فیلمنامه سریال بود و به تظاهرات پیرامون جنگ اسراییل و حماس ارتباطی ندارد.
     
    این فیلم در نیویورک گرفته شده و یک ورودی مترو به وضوح در پس‌زمینه ویدیو دیده می‌شود که شماره آن دارای کد منطقه نیویورک است.
     
    استن روزنفیلد سخنگوی دنیرو نیز ادعاهای رسانه‌های اجتماعی را کذب محض خواند و تایید کرد که این ویدیو صحنه‌ای از «روز صفر» را نشان می‌دهد.
     
    جسی پلمونز بازیگری که در کنار دنیرو به عنوان دستیار شخصیت وی بازی می‌کند، پشت سر دنیرو در این ویدیو دیده می‌شود.
     
    با گسترش اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی، آسوشیتدپرس در پایان هر هفته به بررسی اخبار فیک می‌پردازد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما