جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371065
    تاریخ انتشار: 13/ارديبهشت/1403 - 11:47

    اظهارات عجیب رضا درویش درباره بازیکنان سپاهان

    مدیرعامل پرسپولیس به نحوه بازی سپاهان در بازی کنایه زد.

    اظهارات عجیب رضا درویش درباره بازیکنان سپاهان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فرارو ،

    رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره تساوی مقابل سپاهان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر گفت: جا دارد از بازیکنان و یار دوازدهم یعنی تماشاگران تشکر کنم که سنگ تمام گذاشتند. موقعیت بسیار خوبی داشتیم، ولی چیزی که انتظارش را داشتیم محقق نشد. یک روز بازیکنان کشور‌های عربی را منع می‌کردیم که از دقایق پایانی بازی مصدوم می‌شدند یا خود را به مصدومیت می‌زدند، قطعا همکاران شما به مردم نشان می‌دهند که از دقیقه ۵ بازی بالغ بر ۲۰ بار یا مصدوم شدند یا شبه مصدوم که روند بازی با کند می‌کرد

    او ادامه داد: ما از موقعیت‌هایی که داشتیم نتوانستیم استفاده کنیم ضمن اینکه کاپیتان ما در اوج حساسیت بازی نباید آن کار را می‌کرد. هرچند خطا توسط بازیکن حریف صورت گرفت، اما یک بازیکن با تجربه مانند ایشان نباید چنین کاری می‌کرد. ما در اوج حملات بودیم، اما به هر حال قسمت نبود که بازی را ببریم.

    مدیرعامل پرسپولیس در مورد توهین هواداران سپاهان به بانوان پرسپولیسی حاضر در ورزشگاه گفت: البته توهین همه جای دنیا محکوم است، اما جالب این است که این‌ها چه قدرتی دارند که مهمان هستند، اما تیم میزبان را مورد حمله و حرف‌های رکیک قرار می‌دهند. حتی از مسئولان امنیتی هم اینجا سوال کردم که اولین نارنجک در زمین هم توسط هواداران سپاهان بود. نباید چنین فضایی ایجاد شود که احترام را فراموش کنیم. فضای ورزش طوری است که احترام خط مقدم آن است، اما متاسفانه امروز اینطور نبود.

    درویش درباره اینکه شایعه شده بود برای تمدید با اوسمار منتظر نتیجه بازی سپاهان و جام حذفی هستند، گفت: این‌ها همه شایعه است. قرارداد اوسمار قطعا تمدید می‌شود. ما از ایشان برنامه خواستیم، گفتند اجازه دهیم، چون افکارش معطوف بازی سپاهان است و بعد از آن برنامه می‌دهند. ضمن اینکه همه شما خبرنگاران یک آمار در خلوت خود درآورید که از چند مسئول سوال کردید که بازیکنان امسال خود را تمدید کرده‌اند؟ یک باشگاه را مثال بزنید؟ پنج هفته است که در مورد اوسمار سوال می‌شود.

    مدیرعامل پرسپولیس درباره اینکه گفته می‌شود چند بازیکن پرسپولیس با تراکتور توافق کرده‌اند هم گفت: این‌ها مسائلی است که بیشتر در فضای مجازی است. بازیکن با ما قرارداد دارد. با چند بازیکن صحبت کردیم، ولی عرض کردم بهتر است در فضای کم استرس‌تری حرف بزنیم. همه باید بدانند که تمام بزرگان فوتبال آمدند و رفتند، اما پرسپولیس همیشه پرسپولیس بوده. این نیست که پرسپولیس بخواهد خواهش و تمنا کند. همه عاشق پرسپولیس هستند و اولویت بازیکنان ما که قراردادشان تمام شده، پرسپولیس است. حالا یکسری دلال فضای آلوده‌ای را درست می‌کنند که یک میلیون دلار یا دو میلیون دلار به بازیکنان می‌دهند.

    «پرسپولیس قرار است پرسپولیس شهر شود؟» درویش در پاسخ به این سوال گفت: این هم چیزی است که دوست دارد جنجال و استرس را به هواداران برساند. تیم ما از روز اول پرسپولیس بود و تا آخر پرسپولیس خواهد بود.

    «قرار است منابع مالی از سوی مالکان جدید به پرسپولیس تزریق شود؟» درویش در پاسخ به این سوال گفت: اصلا اولویت واگذاری این باشگاه‌ها بر اساس این بود که بدهی‌هایی که از گذشته مانده بود اولویت باشد. بانک شهر قبل از اینکه مالک باشگاه باشد در تمام سختی‌ها به ما کمک کرده است. برای دستمزد دو، سه بازیکن خارجی با وجود محدودیت‌ها قبلاً کمک کرده بودند و وقتی مالک نبودند و این چنین کمک کردند قطعا الان که مالک هستند تمام هم خود را می‌گذارند.

    او درباره جریمه احتمالی ۵ میلیاردی یحیی گل‌محمدی نیز گفت: این حرف‌ها از دلال‌هاست که خارج از گود نشسته‌اند و می‌خواهند فضای بدی درست کنند. بله! با ایشان صحبت کردم و فرصت گرفتم. قسط قبلی ایشان آماده بود و با ایشان تماس گرفتم که به خاطر مجوز حرفه‌ای قرار است دیرتر پول را بپردازیم که قبول کردند و مشکلی ندارد.

    «به عنوان مدیرعامل از نمایش تیم اوسمار مقابل تیم‌های قدرتمند راضی هستید؟» مدیرعامل پرسپولیس گفت: باید این را از کارشناسان بپرسید. در بازی‌هایی که گفتید باید ببینید مالکیت توپ و موقعیت‌ها به نفع کدام تیم است که آن گویای همه چیز است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما