جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371014
    تاریخ انتشار: 12/ارديبهشت/1403 - 14:05

    حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

    «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» در گزارشی به حملات موشکی حزب‌الله در پاسخ به حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان در 26 آوریل که طی آن دو فرمانده فلسطینی در لبنان به شهادت رسید پرداخته و با ارائه تحلیل‌های دو کارشناس در این زمینه می‌نویسد حملات حزب‌الله منجر به خروج 80 هزار اسرائیلی از مناطق شمالی شده که تا زمانی که تهدیدات پابرجاست باز نخواهند گشت.

    حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» در گزارشی به حملات موشکی حزب‌الله در پاسخ به حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان در 26 آوریل که طی آن دو فرمانده فلسطینی در لبنان به شهادت رسید پرداخته و با ارائه تحلیل‌های دو کارشناس در این زمینه می‌نویسد حملات حزب‌الله منجر به  خروج 80 هزار اسرائیلی از مناطق شمالی شده که تا زمانی که تهدیدات پابرجاست باز نخواهند گشت.

    نگاه یک کارشناس این است که «حزب‌الله همچنان اسرائیل را با حملات پهپادی و شلیک راکت هدف قرار می‌دهد. ... این حملات نشان می‌دهد که حزب‌الله، قصد کوتاه آمدن از حملات خود ندارد و برای منع حزب‌الله از حملات بیشتر، ضروری است که اسرائیل حمایت دریافت کند».

    نکته کارشناس دیگر این است که «اسرائیل علاوه بر حزب‌الله، شرکای این گروه در لبنان را نیز هدف قرار می‌دهد. مانند گروه‌های مسلح وابسته به حماس در غزه، در لبنان نیز گروه‌های کوچک‌تری مانند جماعت اسلامی و جنبش امل با انجام اقدامات خصمانه علیه اسرائیل به عنوان سیستم‌های پشتیبانی برای حزب‌الله عمل می‌کنند».

    نویسنده در ادامه به آمار مرتبط با حملات حزب‌الله پرداخته و می‌نویسد حزب‌الله تاکنون بیش از 3100 راکت، موشک و پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده که منجر به کشته شدن 9 غیرنظامی و 11 نظامی اسرائیلی شده است؛ طبق آمار حزب‌الله بر اثر حملات اسرائیل، این گروه  289 تن از رزمندگان خود را از دست‌ داده است و تهدیدهای حزب‌الله، اسرائیل را ملزم به تخلیه حدود 80 هزار نفر از مناطق مرزی شمالی کرده که بسیاری از آنها تا زمانی که تهدیدات ادامه داشته باشد باز نخواهند گشت.

     در پایان این گزارش به تهدیدات مقامات اسرائیلی اشاره شده است که اعلام کرده‌اند «اگر تلاش‌های دیپلماتیک برای دور کردن حزب‌الله از مرزهای شمالی اسرائیل به نتیجه نرسد، اسرائیل مجبور خواهد شد از طریق زور آنها را دور کند». لازم به ذکر است که از ابتدای جنگ غزه و حملات حزب‌الله علیه پایگاه‌های رژیم صهیونیستی مقامات این رژیم بارها چنین تهدیداتی را مطرح کرده‌اند اما روشن است در حالی‌که با گذشت حدود 7 ماه این رژیم از شکست دادن حماس در غزه عاجز مانده به هیچ وجه توانایی و اراده رویارویی با حزب‌الله در شمال را ندارد.


     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما