شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 369881
تاریخ انتشار: 28/فروردين/1403 - 20:29
دبیر انجمن صنایع روغن نباتی:

کمبودی در بازار روغن نباتی وجود ندارد

دبیر انجمن صنایع روغن نباتی از افزایش ۱۴ درصدی واردات انواع روغ خام در سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: روند واردات و ذخایر روغن نباتی در شرایط نرمالی قرار دارد و هیچ کمبودی در زمینه تولید و توزیع انواع روغن نباتی در بازار وجود ندارد.

کمبودی در بازار روغن نباتی وجود ندارد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

 از انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، علیرضا شریفی افزود: با توجه به تاکیدات دولت مبنی بر فروش کالای وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، روغن نباتی با نرخ مصوب در بازار به دست مصرف کنندگان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اخیر، دولت با پرداخت به موقع ارز روغن خام وارداتی می‌تواند به تسریع در واردات، کاهش ریسک تجارت خارجی و تنظیم بازار روغن نباتی توسط بخش خصوصی کمک کند.

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی در خصوص وضعیت تامین روغن نباتی در کشور گفت: طی سال گذشته حدود ۱.۶میلیون تن انواع روغ خام به ارزش حدود ۲.۲۵ میلیارد دلار وارد کشور شده است که از لحاظ وزنی ۱۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شریفی افزود: روند واردات و ذخایر روغن نباتی در شرایط نرمالی قرار دارد و هیچ کمبودی در زمینه تولید و توزیع انواع روغن نباتی در بازار وجود ندارد.

 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما