شنبه 17 مرداد 1405 - Sat 08 Aug 2026
  • شرط جدید برای بازنشستگی اعلام شد

  • زلنسکی: دو پالایشگاه روسیه را هدف قرار دادیم

  • ویژگی‌های شهید عباس بابایی در نگاه رهبر شهید انقلاب / فیلم

  • قابی زیبا از قلعه بابک آذربایجان شرقی

  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

  • توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست

  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 369496
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1403 - 10:09

    توصیه‌های طب ایرانی برای تغذیه بعد از ماه رمضان

    سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در خصوص تدابیر طب ایرانی برای بعد از ماه رمضان، توصیه‌هایی داشت.

    توصیه‌های طب ایرانی برای تغذیه بعد از ماه رمضان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، مهشید چایچی گفت: کسانی که ماه مبارک رمضان فرصتی مغتنم برای پاکسازی و سم زدایی بدنشان بوده است، می‌دانند که نباید بعد از پایان این ماه با سبک زندگی نادرست اثرات خوب روزه داری را از بین ببرند. روزه داری، به همراه اصلاح الگوی تغذیه و سبک زندگی، می‌تواند در ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها بسیار مؤثر باشد. به این شرط که بعد از ماه رمضان نیز با رعایت برخی تدابیر، به حفظ سلامت خود کمک کنیم.

     
    وی با اشاره به اینکه به پایان رسیدن ماه رمضان امسال همزمان با اوج گرفتن گرمای هوا است و در اثر گرم شدن هوا دستگاه هاضمه نسبتاٌ ضعیف می‌شود، افزود: همچنین در اثر روزه گرفتن سیستم گوارش به کم خوری عادت دارد؛ بنابر این لازم است از پرخوری و درهم خوری به ویژه مصرف بیش از حد غذاهای چرب و سنگین و شیرینی جات پس از ماه رمضان پرهیز شود.
     
    سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل ادامه داد: در روزهای ابتدایی بعد از ماه رمضان، بهتر است از غذاهای ملین و زود هضم مانند سوپ، آش، نان و پنیر، میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنیم و بهتر است غذاها به صورت کم‌ادویه تهیه شده و تند یا شور نباشند تا به سلامتی آسیب نرسانند.
     
    وی افزود: استفاده از سبزیجات و میوه‌های فصل در حد معتدل و همچنین سوپ و نوشیدنی‌ها نیز در رطوبت بخشی به بدن و پیشگیری از یبوست مؤثر است.
     
    چایچی یادآور شد: انجام فعالیت‌های ورزشی منظم، به خصوص پیاده روی، در فضاهای سبز بهاری و گشت و گذار در طبیعت می‌تواند به حفظ سلامت جسمی و روانی و تقویت و عمومی بدن کمک کند. همچنین خواب کافی و به موقع از حدود ساعت ده شب تا کمی پیش از اذان صبح، به ترمیم و بازسازی سلول‌های بدن کمک می‌کند.
     
    وی تاکید کرد: با رعایت این تدابیر ساده می‌توانیم به حفظ سلامت خود بعد از ماه رمضان کمک کنیم و از بروز مشکلات گوارشی و سایر بیماری‌ها پیشگیری کنیم.
     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما