سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 369463
    تاریخ انتشار: 24/فروردين/1403 - 10:22
    در مکالمه تلفنی با رئیس جمهور پاکستان

    رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه انگیزی دنبال ایجاد ناامنی بین ایران و پاکستان هستند

    رئیس جمهور ضمن تجلیل از ایمان و غیرت جوانان امت اسلامی در دفع فتنه‌های مختلف از جمله فتنه داعش، گفت: توسعه روابط ایران و پاکستان خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست و آنها با فتنه‌انگیزی به دنبال شکاف بین دو ملت و دو کشور اسلامی هستند، اما باید با تقویت همکاری‌ها در مبارزه مشترک با تروریسم، مانع تحقق خواست دشمنان و ارتقای دوستی میان تهران و اسلام‌آباد شویم.

    رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه انگیزی دنبال ایجاد ناامنی بین ایران و پاکستان هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» سید ابراهیم رئیسی و «آصف علی زرداری» روسای جمهور ایران و پاکستان، شامگاه پنج‌شنبه با یکدیگر گفتگوی تلفنی داشتند.

     
    رئیسی با تبریک عید سعید فطر به دولت و ملت پاکستان و نیز انتخاب مجدد آقای زرداری به ریاست جمهوری پاکستان، روابط فیمابین را عمیق، تاریخی و متکی بر اشتراکات ناگسستنی فراوان در حوزه‌های دینی، اعتقادی، فرهنگی و همسایگی دانست و اظهار امیدواری کرد در دوره جدید روابط دوجانبه در راستای تامین منافع دو ملت بیش از پیش گسترش یابد.
     
    رئیس جمهور ظرفیت‌های متقابل در دو کشور برای گسترش تعاملات را متنوع و فراوان توصیف و تصریح کرد: ایران و پاکستان زمینه‌های بسیار خوبی برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های فرهنگی، تجاری و انرژی دارند و جمهوری اسلامی ایران امیدوار است که در مسیر بالفعل کردن این ظرفیت‌ها، گام‌های عملی برداشته شود.
     
    رئیسی ضمن تجلیل از ایمان و غیرت جوانان امت اسلامی در دفع فتنه‌های مختلف از جمله فتنه داعش، تاکید کرد: توسعه روابط دو کشور خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست و آنها با فتنه‌انگیزی به دنبال شکاف بین دو ملت و دو کشور اسلامی هستند، اما باید با تقویت همکاری‌ها در مبارزه مشترک با تروریسم، مانع تحقق خواست دشمنان و ارتقای دوستی میان تهران و اسلام‌آباد شویم.
     
    رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش تداوم جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه را غمی سنگین برای کشورهای اسلامی و همه آزادگان جهان دانست و بر ضرورت تلاش مشترک کشورهای آزادی‌خواه و مستقل برای اعمال فشار موثر به منظور توقف جنایات این رژیم کودک‌کش تاکید کرد.
     
    «آصف علی زرداری» نیز در این مکالمه تلفنی ضمن تبریک متقابل عید سعید فطر به دولت و ملت ایران و محکوم کردن حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق، از اشتیاق فراوان خود و کشورش برای توسعه روابط با کشورمان گفت و افزود: تشابهات گسترده فرهنگی و تمدنی میان دو کشور زمینه مناسبی برای گسترش روابط فرهنگی، تجاری، اقتصادی و تبادل ظرفیت‌های متنوع و متعدد میان دو طرف است.
     
    رئیس جمهور پاکستان همچنین با تایید نظر رئیسی درباره فتنه‌انگیزی دشمنان دو ملت ایران و پاکستان برای تشدید فضای امنیتی منطقه، بر تقویت روابط و همکاری‌های امنیتی برای مبارزه با تروریسم و جلوگیری از آسیب رساندن این مسئله به روابط دوستانه فیمابین تاکید کرد.
     
    زرداری بر ضرورت تلاش کشورهای مسلمان و مستقل برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنایات این رژیم علیه مردم مظلوم غزه نیز تاکید کرد.
     
    وی با اشاره به دعوت رسمی دولت پاکستان از رئیسی برای سفر به این کشور، از انجام این سفر در روزهای آتی ابراز خرسندی کرد.
     
    انتهای پیام 

    نظرات بینندگان
    نظرات شما