سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 369450
    تاریخ انتشار: 23/فروردين/1403 - 18:46

    آحارونوت: سربازان زن ارتش اسرائیل از خدمت امتناع می‌کنند

    یک روزنامه عبری زبان درباره تاثیرات روانی عملیات طوفان الاقصی بر نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به ویژه سربازان زن این ارتش و امتناع آنها از حضور در یگان نظارت نوشت.

    آحارونوت: سربازان زن ارتش اسرائیل از خدمت امتناع می‌کنند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛ 

    روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» امروز پنجشنبه پس از گذشت شش ماه از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نوشت: «بیش از ۱۰۰ سرباز زن ارتش در نتیجه شوک روانی وارد شده به آنها در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته، از کار در یگان نظارت ارتش خودداری می‌کنند و ارتش هنوز در جذب دوباره آنها جهت کار به عنوان ناظر با مشکل روبه‌رو است.»

    آحارونوت در ادامه نوشت: «این سومین دوره پیاپی از زمان آغاز جنگی است که تعداد زیادی زن در ارتش به خدمت گرفته شدند و آنها از ترک پایگاه‌هایشان جهت خدمت در یگان مهم نظارت امتناع می‌کنند.»

    تعدادی سرباز زن در بخش نظارت تصویری بر مرزها فعالیت داشته و به صورت شبانه‌روزی بر تصاویر زنده دریافتی از دوربین‌ها و پهپادها نظارت دارند.

    این روزنامه عبری در ادامه نوشت، از مجموع ۳۴۶ سرباز زن، ابتدا نیمی از آنها این هفته از رفتن به پایگاه آموزشی خودداری کردند و ارتش صبح امروز اعلام کرد که تعداد جدید سربازان زنی که به پایگاه نرفتند ۱۱۶ تن یعنی حدود ۳۰ درصد از تعداد کل بوده است.

    آحارونوت احتمال زندانی شدن این سربازها را بعید دانست اما نوشت احتمالا فردا تعدادی از آنها به بازداشتگاه‌هایی در پایگاه پذیرش و تقسیم‌بندی واقع در «تل هاشومر» منتقل شده و یا به دیگر پایگاه‌ها اعزام خواهند شد.

    به نوشته این روزنامه عبری، از جمله دلایلی که این سربازها برای امتناع از حضور در یگان نظارت اعلام کردند، ترس و نگرانی از فعالیت در این یگان با توجه به اسیر و کشته شدن ده‌ها تن از آنها در عملیات هفتم اکتبر به دست نیروهای یگان ویژه حماس بوده است که در مقابل مسئولان ارتش به آنها توضیح دادند که احتمال دارد بر خلاف گذشته به آنها اسلحه شخصی داده شود.

    حماس و دیگر گروه‌های فلسطینی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات طوفان الاقصی را در پاسخ به حملات مستمر نیروهای ارتش و شهرک‌نشین‌ها به فلسطینی‌ها و دارایی‌ها و مقدساتشان به ویژه مسجد الاقصی آغاز کرد که شامل حال مقر تیپ غزه ارتش رژیم صهیونیستی واقع در منطقه غلاف غزه که نیروهای ناظر حضور داشتند، نیز بود.

    رژیم صهیونیستی اعلام کرده که در این حمله ۱۲۰۰ تن از ساکنان اراضی اشغالی به هلاکت رسیده و ۵۴۳۱ تن دیگر از آنها زخمی شده و حدود ۲۳۹ تن از جمله تعدادی نظامی ارشد به اسارت درآمدند که تعدادی از آنها طی آتش‌بسی یک هفته‌ای در ابتدای دسامبر ۲۰۲۳ با ده‌ها اسیر فلسطینی تبادل شدند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما