سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 369304
    تاریخ انتشار: 21/فروردين/1403 - 13:20

    برنامه ای برای حذف شورای رقابت از عرصه قیمتگذاری خودرو وجود ندارد

    سخنگوی شورای رقابت با تاکید بر این که این شورا مسئولیت‌های خودش را در بازارهای انحصاری واگذار نکرده و نخواهد کرد، گفت: این مسئولیت کماکان با شورای رقابت است و در حوزه خودرو نیز با قوت پیگیری می شود.

    برنامه ای برای حذف شورای رقابت از عرصه قیمتگذاری خودرو وجود ندارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از اقتصاد آنلاین ،

    سپهر دادجوی توکلی : شورای رقابت مسئولیت‌های خودش را در هیچ حوزه‌ای از جمله خودرو، نه واگذار کرده و نه واگذار می‌کند؛ در حال حاضر همچون گذشته، با همان شکل و سیاق مصوبه دستورالعمل ۵۴۳ در حال اجرا است.

    وی افزود: شورای رقابت مصوبه ۵۴۳ را به وزارت صمت ابلاغ کرد، برای این تنظیم‌گر فنی در بازار اختیارات بیشتری داشته باشد، فرآیندها تسهیل و بوروکراسی‌ها کمتر شود.

    دادجوی توکلی ادامه داد: در شرایطی که بحران عمیقی به‌ویژه در بخش عرضه وجود داشت، شورای رقابت خودش این مسئولیت را عملیاتی می‌کرد، اما در حال حاضر این اختیار را به تنظیم‌گر فنی (وزارت صمت) سپرده است.

    سخنگوی شورای رقابت تاکید کرد: شورای رقابت همچنان پاسخگو و مسئول بازارهای انحصاری است و وظیفه نظارتی خود را انجام می‌دهد، صرفا اصلاحاتی را در راستای تسهیل بازار انجام شده و همچنان فرمول شورای رقابت پیاده می‌شود و مسیر قبلی ادامه دارد.   

    دادجوی توکلی در واکنش به این موضوع که زمزمه‌هایی مبنی بر تلاش وزارت صمت برای حذف شورای رقابت از حوزه تصمیم‌گیری درخصوص خودرو وجود داشته است، گفت: چنین چیزی نبوده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما