دوشنبه 11 آبان 1405 - Mon 02 Nov 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 368465
تاریخ انتشار: 08/فروردين/1403 - 21:52

صندوق بین المللی پول۸۸۰ میلیون دلار به اوکراین داد

سومین فقره از تسهیلات صندوق بین المللی پول به مبلغ ۸۸۰ میلیون دلار به اوکراین رسید.

صندوق بین المللی پول۸۸۰ میلیون دلار به اوکراین داد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

 به نقل از اسپوتنیک، اوکراین سومین فقره از تسهیلات صندوق بین المللی پول به مبلغ ۸۸۰ میلیون دلار را دریافت کرد.

«دنیس شمیهال»، نخست‌وزیر اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که اوکراین در چارچوب برنامه مالی جدید، سومین فقره از تسهیلات وام صندوق بین‌المللی پول را به مبلغ ۸۸۰ میلیون دلار دریافت کرد.

کمک‌های مالی کشورها و سازمان‌های غربی به اوکراین در حالی ادامه دارد که چند روز پیش از این روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در یادداشتی نوشت که اوکراین بدون کمک ایالات متحده نمی‌تواند جلوی پیشروی نیروهای روسیه را بگیرد.

واشنگتن پست اعلام کرد که کی یف بدون کمک ایالات متحده نمی‌تواند مانع پیشروی نیروهای روسیه شود و اوکراین تبدیل به همان شکست سیاست خارجی در خروج ناموفق نیروها از افغانستان در سال ۲۰۲۱ خواهد شد. بر اساس این گزارش، اوکراین بدون کمک آمریکا خیلی زود شکست سنگین خواهد خورد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما