یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 368141
    تاریخ انتشار: 01/فروردين/1403 - 11:16

    حمله پهپادی مقاومت عراق به فرودگاه بن گورین تل آویو

    مقاومت اسلامی عراق فرودگاه بن گوریون در عمق اسراییل را با هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار داد.

     حمله پهپادی مقاومت عراق به فرودگاه بن گورین تل آویو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    «مقاومت اسلامی عراق» سحرگاه چهارشنبه اعلام کرد که فرودگاه بن گوریون در عمق اسرائیل را با هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار داده است.

    مقاومت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: مجاهدین مقاومت اسلامی در سحرگاه چهارشنبه فرودگاه بن گوریون را در عمق دستگاه غاصب با پهپاد هدف قرار دادند. انهدام سنگرهای دشمن در تکمیل مرحله دوم عملیات ادامه دارد. مقاومت در برابر اشغالگری، حمایت از مردم غزه و پاسخ به کشتارهای صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان بی دفاع فلسطینی به عملیات خود ادامه خواهد داد.

    سحرگاه دوشنبه گذشته نیز، «مقاومت اسلامی عراق» اعلام کرده بود که با استفاده از پهپاد، پایگاه هوایی پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را هدف قرار داده است.

    مقاومت عراق هفته گذشته نیز تأیید کرده بود که فرودگاه بن گوریون اسرائیل هدف پهپادها قرار گرفته است. «مقاومت اسلامی در عراق» تأیید کرده بود که با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین نیروگاه برق فرودگاه حیفا را هدف قرار داده است، در حالی که چند روز پیش از آن اعلام کرده بود که ایستگاه مواد شیمیایی در بندر حیفا را هدف قرار داده است.

    در ابتدای فوریه گذشته نیز «مقاومت اسلامی عراق» اعلام کرده بود که هدفی را در شهر ایلات اسرائیل با پهپاد مورد حمله قرار داده است.

    مقاومت عراق همچنین در ۲۵ ژانویه، چند روز پس از تأیید اینکه مناطقی از فلسطین اشغالی را با هواپیماهای بدون سرنشین بمباران کرده است، اعلام کرد که بندر اشدود اسرائیل را هم با هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار داده است. این در حالی است که بندر اشدود تقریباً ۱۰۰۰ کیلومتر با بغداد، پایتخت عراق فاصله دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما