سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367969
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1402 - 16:25

    اسرائیل مدعی شهادت معاون محمد ضیف شد

    شبکه کان اسرائیل مدعی شد که «مروان عیسی» معاون فرمانده کل عزالدین القسام در حمله هفته گذشته ارتش اشغالگر در غزه به شهادت رسیده است.

     اسرائیل مدعی شهادت معاون محمد ضیف شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    شبکه شرکت پخش همگانی اسرائیل (کان) امروز (یکشنبه) مدعی شد که «مروان عیسی» معاون «محمد ضیف» فرمانده عزالدین القسام در حمله هفته گذشته در غزه به شهادت رسیده است.

    این شبکه در برنامه صبح امروز خود مدعی شد که این مقام بلندپایه حماس در حمله نیروی هوایی به شهادت رسیده است و حماس نیز در تماس‌های محرمانه خود با تأیید شهادت مروان عیسی گفته است که او در زیر آوار تونلی که در آن هدف قرار گرفته همچنان مدفون است.

    با این حال جنبش حماس هنوز این شایعات را تأیید نکرده است.

    منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی هفته گذشته خبر دادند که ارتش این رژیم مکانی در اردوگاه النصیرات در غزه را به زعم حضور «مروان عیسی» معاون «محمد ضیف» فرمانده عزالدین القسام در آن‌جا، بمباران کرده است. منابع فلسطینی شهادت ۵ نفر را در این بمباران تأیید کردند.

    شبکه ۱۳ اسرائیل نیز گزارش داده بود که ارتش و شاباک (سرویس امنیت داخلی) منتظر واکنش حماس هستند.

    «مروان عیسی» به عنوان مرد در سایه و دست راست محمد الضیف و جانشین فرمانده کل گردان‌های شهید عزالدین قسام و از اعضای دفتر سیاسی و نظامی حماس شناخته می‌شود.

    او متولد ۱۹۶۵ (۵۹ ساله) است و همواره مورد تعقیب سازمان‌های امنیتی و نظامی رژیم اسرائیل بود. او همچنین از سال‌های ۱۹۸۷ الی ۱۹۹۳ به مدت ۵ سال در زندان‌های رژیم اشغالگر بود.

    رسانه‌های اسرائیلی در مورد او نوشته‌اند: «او مرد عمل و نه حرف است، گفته می‌شود آن قدر باهوش است که می‌تواند پلاستیک را به فلز تبدیل کند».

    برچسب ها: حماس ، اسرائیل ، غزه ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما