پنجشنبه 11 تير 1405 - Thu 02 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367969
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1402 - 16:25

    اسرائیل مدعی شهادت معاون محمد ضیف شد

    شبکه کان اسرائیل مدعی شد که «مروان عیسی» معاون فرمانده کل عزالدین القسام در حمله هفته گذشته ارتش اشغالگر در غزه به شهادت رسیده است.

     اسرائیل مدعی شهادت معاون محمد ضیف شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    شبکه شرکت پخش همگانی اسرائیل (کان) امروز (یکشنبه) مدعی شد که «مروان عیسی» معاون «محمد ضیف» فرمانده عزالدین القسام در حمله هفته گذشته در غزه به شهادت رسیده است.

    این شبکه در برنامه صبح امروز خود مدعی شد که این مقام بلندپایه حماس در حمله نیروی هوایی به شهادت رسیده است و حماس نیز در تماس‌های محرمانه خود با تأیید شهادت مروان عیسی گفته است که او در زیر آوار تونلی که در آن هدف قرار گرفته همچنان مدفون است.

    با این حال جنبش حماس هنوز این شایعات را تأیید نکرده است.

    منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی هفته گذشته خبر دادند که ارتش این رژیم مکانی در اردوگاه النصیرات در غزه را به زعم حضور «مروان عیسی» معاون «محمد ضیف» فرمانده عزالدین القسام در آن‌جا، بمباران کرده است. منابع فلسطینی شهادت ۵ نفر را در این بمباران تأیید کردند.

    شبکه ۱۳ اسرائیل نیز گزارش داده بود که ارتش و شاباک (سرویس امنیت داخلی) منتظر واکنش حماس هستند.

    «مروان عیسی» به عنوان مرد در سایه و دست راست محمد الضیف و جانشین فرمانده کل گردان‌های شهید عزالدین قسام و از اعضای دفتر سیاسی و نظامی حماس شناخته می‌شود.

    او متولد ۱۹۶۵ (۵۹ ساله) است و همواره مورد تعقیب سازمان‌های امنیتی و نظامی رژیم اسرائیل بود. او همچنین از سال‌های ۱۹۸۷ الی ۱۹۹۳ به مدت ۵ سال در زندان‌های رژیم اشغالگر بود.

    رسانه‌های اسرائیلی در مورد او نوشته‌اند: «او مرد عمل و نه حرف است، گفته می‌شود آن قدر باهوش است که می‌تواند پلاستیک را به فلز تبدیل کند».

    برچسب ها: حماس ، اسرائیل ، غزه ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما