جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • نسل Z واقعاً تنبل است؟

  • سناتور آمریکایی با شلوارک در دیدار با نتانیاهو / فیلم

  • هشدار عراقچی به بلغارستان

  • بازداشت عامل انتشار فیلم ضرب‌ و جرح دختر جوان / فیلم

  • حاشیه‌ مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی / عکس

  • تغییر استراتژی جنگی ایران با تقارن تشدید «افقی» و «عمودی»

  • خروج دو میلیون و ۳۷۶ هزار زائر اربعین از مرزها

  • موج مخالفت نخبگان اردنی با حضور ارتش آمریکا

  • جدول پخش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

  • یک کشتی ایرانی خط محاصرۀ آمریکا را شکست

  • کلاس‌ خط عماد برای ترامپ + فیلم

  • رکوردشکنی قصاب غزه در کسب تنفر مردم آمریکا + عکس

  • سه پاسدار مدافع وطن زنجانی به شهادت رسیدند

  • جزئیات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به دو مجموعه خوابگاهی در اهواز

  • پشت پرده گرانی عجیب قطعات خودرو چیست؟

  • قیمت گوشی همراه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367608
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1402 - 23:15
    رقیب ایرانی حسن یزدانی:

    تیلور را ۱۰ هیچ می‌کنم!

    هادی وفایی‌پور پس از درخشش در رقابت های جام یاشاردوغو در ترکیه که با کسب مدال طلا همراه بود، از آمادگی بالای خود در این رقابت‌ها گفت.

    تیلور را ۱۰ هیچ می‌کنم!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛ 

    هادی وفایی‌پور، رقیب حسن یزدانی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، پس از کسب مدال طلای رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام یاشاردوغو، گفت: خدا را شکر صبح روز مسابقات که تمرین و مرور فن را شروع کردم به سرمربی تیم ملی گفتم امروز بدنم به حدی خوب است که اگر تیلور هم اینجا باشد او را ده بر صفر می‌کنم. وقتی روی تشک رفتم بدنم خیلی سرحال بود و هر کشتی که می‌گذشت بهتر می‌شدم. با وجودیکه آمادگی صد درصدی نداشتم و در پیک مسابقات نبودم اما خدا را شکر به مدال طلا دست یافتم.

    مدعی دوبنده وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد در بازی‌های المپیک پاریس، درباره روند رو به رشد خود، اظهار کرد: قبلا هم می‌توانستم خودم را ثابت کنم اما به دلایلی این امکان مهیا نشد. به این مسابقات آمدم تا برای قبل از رقابت‌های قهرمانی آسیا روحیه خوبی بگیرم و خیلی خوب شد که توانستم نزد کادر فنی تیم ملی خودم را ثابت کنم.

    قهرمان وزن ۸۶ کیلوگرم ایران، در پایان گفت: از خانواده‌ام و کادر فنی تیم ملی که من را کمک کردند و توانستم به مدال طلای این رقابت‌ها برسم تشکر می‌کنم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما